Trouwen in Adam
Image default
Aanbiedingen

Ontdek de thermoslijn van MyMepal

Ben jij al bekend met de thermoslijn? De thermoflessen zorgen niet alleen voor het warmhouden van de dranken, maar kunnen dranken ook koel houden. Niet overal is een koelkast ter beschikking voor jouw fles. Als je onderweg gaat wil je graag dat jouw drankje de juiste temperatuur behoudt. Door middel van een thermosfles behoudt het drankje haar temperatuur. Zo kan jij genieten van een warm bakje koffie en jouw kinderen van een lekkere koude ranja. Je hoeft niet te slepen met een complete koelbox en houdt de drankjes en maaltijden toch gemakkelijk op de juiste temperatuur, ideaal toch? Lees snel verder en ontdek meer informatie over de thermoslijn. 

 

Waar houd je rekening mee? 

Een fles of trommel voor onderweg is enorm makkelijk. Tijdens een lange dag in de auto wil je tussendoor natuurlijk genieten van een heerlijke koffie om wakker te worden. In de middag kan jij wel een koude cola gebruiken om voldoende suikers binnen te krijgen. De cola wordt lauw naar een lange dag in de auto. Door middel van de thermosfles blijft jouw cola tot wel 12 uur lang gekoeld. Het is belangrijk om rekening te houden door wie de flessen gebruikt gaan worden. De Mepal thermosflessen zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende formaten. Voor de kinderen is het niet prettig om een enorm grote fles mee te nemen naar school toe. Voor jouw als ouder onderweg, is het prettig om een grote fles mee te hebben. Bedenk dus vooraf door wie de fles gebruikt gaat worden. 

 

Ontwerpen van jouw eigen items 

De kinderen vinden het personaliseren van hun eigen drinkbekers en broodtrommels helemaal geweldig. De kinderen kunnen kiezen voor een unieke bedrukking op hun fles. Een stoere foto van hun favoriete voetbalclub of prinses. Naast de stoere bedrukking van het kind op de fles, kan de naam ook niet ontbreken. De naam kan geheel in eigen kleuren en lettertypes worden gemaakt. De naam zorgt voor herkenning. Als de naam op de fles staat, raak je de fles minder snel kwijt. Op school is de naam op de fles enorm handig om verwarring te voorkomen. 

 

https://www.mymepal.com/