Trouwen in Adam
Image default
Society / Relationships

Polderscooter heeft een uitgebreide showroom

Met maar liefst 500 scooters in de showroom heeft Polderscooter in Dronten, Flevoland, de grootste showroom van Flevoland. Zo’n uitgebreide keuze is uniek en verdient zeker een bezoekje als u op zoek bent naar een nieuwe scooter. Koop hier je scooter. Je hoeft je geen zorgen te maken wat betreft het onderhoud van je nieuwe scooter als je niet in de buurt van Dronten woont, maar wel een scooter koopt bij Polderscooter. Ze zijn zich ervan bewust dat dit voor een kink in de kabel zou kunnen zorgen bij mensen die vanuit het hele land de showroom van Polderscooter bezoeken. Stel er moet een onderhoudsbeurt worden uitgevoerd aan je nieuwe scooter, dan komen de servicemonteurs tot bij je thuis! Een unieke service als je het mij vraagt. Je kunt daarvoor een onderhoudspakket afsluiten wanneer je je scooter koopt of leaset. Betreft het garantiewerkzaamheden dan is deze service zelfs gratis. Ook bij je thuis. Behalve als je de pech hebt dat je met je wielen door een nagel bent gereden en een band lek is. Ze doen er dus alles aan om je vertrouwen te verdienen.

Bij Polderscooter kun je je scooter ook leasen

Leasen is hot bij Polderscooter. Je wilt wel een scooter rijden, maar hebt nog net niet voldoende geld op de bank of cash in je knip? Geen probleem. Bij Polderscooter snappen ze dat sparen voor een groot bedrag niet altijd even makkelijk is. Daarom willen ze je daarin steunen door je de mogelijkheid te geven nu al een flitsende scooter te rijden en er in maandelijkse (kleine) bedragen voor te betalen. Wanneer na de afwikkeling van de administratieve zaken de goedkeuring door de leasemaatschappij is verleend, staat je scooter al binnen 5 werkdagen op je naam!

Polderscooter is dealer voor topmerken

Polderscooters is officieel dealer van topmerken als Kymco en BTC. Zowel snorscooters die 25 km per uur rijden, Bromscooters die tot 45 km per uur rijden en Motorscooters hebben ze in hun assortiment. Schakel of automaat. Polderscooter staat in voor haar producten en hebben dan ook betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. De vakbekwaamheid van de medewerkers wordt door trainingen en opleidingen op een hoog niveau gehouden. Dit alles om jouw vertrouwen te behouden.

 

Gerelateerde artikelen

Dozen van Dozenhal

Bewindvoering Ede

Signalen en oplossingen bij een burn out