Trouwen in Adam
Image default
Bedrijven

Professioneel serre aanbouw

Tegenwoordig zijn er zoveel bouwbedrijven voor serre aanbouw dat je de bomen niet meer door het bos kan zien. Helaas zijn sommige ervan malafide bedrijven dat afspraken niet nakomen en of mensen oplichten. Je moet dus heel voorzichtig zijn met wie je zaken doet.

Grote bouwbedrijven

Mijn voorkeur gaat naar grote bouwbedrijven dat al een tijdje bestaan voor serre aanbouw. Je kunt zo een bedrijf dan altijd aansprakelijk houden wanneer ze afspraken niet nakomen of wanneer er wat fout loopt. Als het een eenmanszaak is daarentegen ben je vaak de klos als er wat misgaat. Iedereen kan zich bij de kamer van koophandel inschrijven en een bouwbedrijf starten wat voor misstanden kan zorgen.

Onderzoek doen

Het is heel belangrijk dat je eerst goed onderzoek doet en dit is tegenwoordig heel makkelijk. Door te zoeken met de bedrijfsnaam op internet kom je al meteen beoordelingen van klanten tegen vooral wanneer het gaat om malafide praktijken. Zo kun je dus al snel bepalen welke bedrijven goed werk leven en welke niet. Dan kun je een offerte gaan aanvragen voor serre aanbouw wanneer je zeker bent van het bedrijf. Maak dus niet de fout om voor de goedkoopste te gaan want als iets te goed lijkt om waar te zijn is het meestal ook zo.

aannemer-gigant.nl

serbo.nl

kosten-aanbouw.nl

Gerelateerde artikelen

Een mooie oldtimer huren

Zorgeloos investeren in vastgoed

Nieuwe party-outfit van Pieces bij Sans-online