Trouwen in Adam
Image default
Relatie

Beleef de mooiste dag van uw leven op de trouwlocatie in Putten

Kasteel De Vanenburg is de trouwlocatie in Putten waar menig koppel van droomt. Het ja-woord geven in een kasteel, wie wil dat nou niet? Via de royale oprijlaan komt u aan in uw oldtimer, waarna u het ja-woord geeft in de kasteeltuinen of in het kasteel als de weersvoorspellingen niet zo goed zijn. Het kasteel is centraal gelegen in Nederland en hierdoor voor iedereen zeer goed bereikbaar. Wilt u graag dat iedereen een borrel kan drinken en later op de avond niet meer naar huis hoeft te rijden? In dat geval kunt u ervoor kiezen om ook te overnachten met uw gezelschap in Kasteel De Vanenburg.

Geniet van een compleet verzorgd arrangement bij Kasteel De Vanenburg

Wist u dat Kasteel De Vanenburg regelmatig verschillende aantrekkelijke arrangementen aan te bieden heeft? Hierdoor weet u zeker dat de hele dag tot in de puntjes verzorgd is en dat u zich niet zorgen hoeft te maken over de catering, de drankjes en de grote avond van het feest. Het personeel van Kasteel De Vanenburg vertelt u graag alles over deze arrangementen en de mogelijkheden die er zijn als u een keer een bezoek brengt aan de trouwlocatie in Putten.

Download de brochure van Kasteel De Vanenburg online

Wilt u graag thuis alle mogelijkheden bekijken die er zijn met een huwelijk op Kasteel De Vanenburg? In dat geval kunt u vrijblijvend de brochure downloaden. Om er zeker van te zijn dat er ook voor u een plekje vrij is op de trouwlocatie in Putten, is het verstandig om Kasteel De Vanenburg tijdig te reserveren.

 

Gerelateerde artikelen

Catering zoeken voor onze bruiloft

Waar kun je een goedkoop trouwkleed kopen in Belgiƫ?

Stap in het huwelijksbootje en beleef een unieke ervaring!