Trouwen in Adam
Image default
Bedrijven

Pubquiz in eigen woning

De avonden thuis doorbrengen is tegenwoordig meer dan normaal. De kroegen zijn zo goed als gesloten en een avondje stappen met vrienden zit er momenteel even niet in. Nu is het aan jezelf om het thuis leuk te maken met jouw vrienden en/of familie.

Avondje spellen

Een avond thuis doorbrengen met vrienden en familie is iedereen wel gewend. Er zijn veel mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan een potje kaarten, een bordspel spelen of ouderwets een avondje gamen. Maar iedereen heeft ergens wel weer heimwee naar hoe het voor de quarantaine was. Hier kun je natuurlijk wel iets aan doen. Haal bijvoorbeeld de kroeg naar je eigen huis! Hoe doe je dit dan? Je kan namelijk thuis een ouderwetse pubquiz organiseren!

Pubquizzen in huis

Pubquizen komen voor door heel Nederland om een beetje sfeer in de tent te brengen. Vriendengroepen doken massaal de kroeg in om hier aan deel te nemen. In teams werd er tegen elkaar gestreden met verschillende spellen om te kijken wie de meeste kennis in huis heeft. Er zijn verschillende rondes in een pubquiz. Er zijn meerdere categorieën, waardoor bijna alles wel een keer naar voren komt. Zo kan iedereen zijn kennis en expertise gebruikt worden om punten te scoren.

Bestellen

Tegenwoordig is het niet meer mogelijk om de kroeg in te duiken in de avonduren (buiten de terrasjes). Nu maken we het allemaal thuis gezellig, alleen kan dit na een tijdje ook gaan vervelen. Wat moet je dan doen? Er is namelijk een ideale oplossing. Je kan namelijk een pubquiz bestellen voor in je eigen huis! Je hoeft nergens heen en hebt enkel papier nodig en een printer om de quiz uit te printen. Je kunt ook een pubquiz kopen voor op het werk of om een feestje net wat gezelliger te maken.

Het spel is speelbaar vanaf vier personen en vanaf hier kunnen er nog gemakkelijk 30 extra mee doen. Je hebt ook maar een quiz nodig voor, ongeacht het aantal deelnemers. Je kan groepjes maken van twee of meer spelers, waardoor jouw avond niet meer stuk kan!

https://partyspellen.nl/product/de-pubquiz/