Trouwen in Adam
Image default
Banen en opleidingen

Farm IT Specialist

Wat ga je doen?

Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technologie? Vind je het leuk om in een innovatieve omgeving te werken waarin je echt een bijdrage kunt leveren aan het welzijn van onze klanten (melkveebedrijven)?

Je hebt de kans om te werken bij de grootste robotfabrikant van Nederland, een jaarlijks familiebedrijf met een hightech park in het mooie Westerland, op nog geen 15 minuten rijden van Rotterdam! Enthousiast, blijf lezen!

Lely ontwikkelt en produceert robotica en digitale diensten voor de agrarische sector (met name melkveebedrijven) en levert robotica en digitale diensten aan meer dan 40 landen.

In deze functie ben jij en je (internationale) team verantwoordelijk voor de dagelijkse monitoring, aansturing en ondersteuning van onze digitale dienstverlening in de derde lijns functie. Deze functie bevindt zich in het digitale operatiecentrum en het team is verantwoordelijk voor end-to-end operaties; van de pc’s in de serverfarm tot de cloudplatforms in Azure en AWS. We zoeken geen old school systeembeheerders, maar mensen die bijdragen aan de revolutie. Je kunt communiceren met klanten en collega’s van over de hele wereld. Van servicemonteurs tot productontwikkelaars, ze zijn allemaal erg veelzijdig en het biedt volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Dit is een relatief nieuwe functie en de basis is gelegd, maar je exacte verantwoordelijkheden zijn nog niet bepaald. Dit komt ook doordat de operatie die u wilt uitvoeren nog in ontwikkeling is en deels geheim. Natuurlijk, als je voor een virtueel of fysiek interview komt, zullen we je meer vertellen, maar als we zeggen dat dit cool is, moet je ons vertrouwen!

Jouw verantwoordelijkheden

Na interne training geef je derde lijns ondersteuning voor problemen, problemen en fouten met betrekking tot onze digitale producten (zoals T4C). T4C is het managementsysteem van moderne melkveebedrijven In T4C worden alle gegevens verzameld van verschillende Lely-producten die op het bedrijf actief zijn. Denk aan melkrobots, voerrobots en mestrobots.

Je bestudeert complexe technische vraagstukken door technische informatie uit het veld te verzamelen, de oorzaken van veelvoorkomende problemen te analyseren en variabelen en oplossingen te testen.

Uw collega’s van de afdeling productontwikkeling zijn tevreden over uw analyse en de manier waarop u oplossingsgericht met u meedenkt en werken met hen samen om het product continu te verbeteren.

Je neemt ook regelmatig deel aan de verificatie van nieuwe producten of productversies en ontwikkelt technische handleidingen en trainingsmateriaal. Om een ​​goede band op te bouwen met buitenlandse collega’s ga je af en toe naar een vestiging en kun je eventueel ook opleidingen geven.

Wat breng je mee?

Voor deze functie zoeken wij iemand met een sterke IT-achtergrond, bijvoorbeeld op het gebied van systeembeheer. U beschikt over uitstekende analyse- en probleemoplossende vaardigheden en u kunt snel een manier vinden om nieuwe software of functies te gebruiken.

Als je agrarische kennis hebt, is dit zeker een groot voordeel, maar het is zeker niet vereist. Het drijft u om continu te innoveren en continu te streven naar verbetering van onze producten, ons team en uw eigen functies.

 • HBO-niveau, je kunt beter landbouw- of IT-technologie hebben;
 • Minimaal 3 jaar relevante en aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie in de 2e of 3e lijns ondersteuning;
 • Kennis van cloudomgevingen zoals Azure of AWS is een pre;
 • Goede kennis van SQL-database en query;
 • Duidelijke ervaring met ondersteunende systemen zoals Topdesk;
 • Bereid om deel te nemen aan het roulatieschema van standby-oproepen (24×7 standby-service);
 • Vaardig in Engels, gesproken en geschreven, en goede communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt hard gewerkt om je kennis uit te breiden en te verdiepen en gelijke tred te houden met het technische veld;
 • Je geeft graag kennis door, zoals het verzorgen van trainings- en ontwikkelmateriaal hiervoor;
 • Moet een EU-burger zijn.
 • De functie is fulltime (40 uur per week) en de belangrijkste werkplek is het hoofdkantoor van Masluis.
 • Af en toe naar het buitenland reizen om te werken met buitenlandse collega’s maakt deel uit van deze functie.

Wat bieden we jou?

Als je voor Lely kiest, kies dan voor:

 • Werk bij een van de meest innovatieve bedrijven van Nederland;
 • Voldoende autonomie hebben om bij te dragen aan de verbetering van de afdeling;
 • Vrij je eigen werk organiseren, innoveren, continu verbeteren en leren;
 • Verschillende methoden voor zelfontplooiing, waaronder training, coaching en opleiding;
 • Flexibiliteit van werktijden en werklocatie (gedeeltelijk thuiswerken mogelijk);
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder 27 vakantiedagen en 13 vakantiedagen;
 • Ontspanningstijd: het kantoor biedt tafelvoetbal-, volleybal- en basketbalvelden.

… en onze barista’s op Lely Campus, die verse melk rechtstreeks van boeren gebruiken om de beste cappuccino te maken.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/pc-werk.html