Trouwen in Adam
Image default
Eten en drinken

Verse chips is de hipste snack van dit moment

Heb jij wel genoeg van al die standaard smaken chips en wil je niet te vaak de frituur aanzetten voor snacks? Verse chips is écht eens wat anders dan je gewend bent. Bewerk je eigen gekochte aardappelen om er verse chips van te maken of koop de verse chips met intense smaken van Boerderij Chips. Als je het eenmaal geprobeerd hebt zelf te maken, doe je het gegarandeerd vaker! Je hebt in een handomdraai een hele bak vol met knapperige, smaakvolle chipjes. De verse chips van Boerderij Chips is minstens net zo lekker. Deze chips met typerende landelijke smaak is echt een verrijking van jouw borrelplank, de hapjesschaal of als bijgerecht.

Met cola en chips op de bank

Als je helemaal zin hebt in een heerlijk ongezonde avond waarop je even flink mag zondigen, is de verse chips van Boerderij Chips een lust voor jouw maag en oog. Ze zien er alleen al aantrekkelijk uit door de perfecte vorm en het knapperige laagje. Kies voor jouw favoriete smaak of combineer ze allemaal in één schaal. Trek er een blikje cola bij open, wurm je in de meest comfortabele kleding die je hebt en leg je voeten op de salontafel. Jouw avond kan niet meer stuk!

Eet jouw favoriete zak chips leeg

Verlang je al maanden naar die ene vrije zaterdagavond dat je weer lekker voor de tv mag hangen en jouw favoriete zak chips mag opentrekken? Probeer dan eens een andere smaak dan je gewend bent en ga voor Boerderij Chips of jouw zelfgemaakte chips. De lang verwachte avond wordt er echt alleen nog maar beter van! Kies uit de smaken paprika, puur of zeezout. Hoe je de Boerderij Chips ook eet of serveert; het smaakt naar meer. Probeer ze ook eens te besmeren met een heerlijke salade of dip!