Trouwen in Adam
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voor meer ruimte op uw terrein kunt u een Romneyloods kopen

Kunt u wel wat extra ruimte gebruiken op uw bedrijventerrein? Een handige loods kan dan uitkomst bieden. U kunt een Romneyloods kopen, maar ook huren om snel en eenvoudig extra opslagruimte beschikbaar te hebben. Deze loodsen kunnen op vrijwel ieder terrein worden geplaatst, er is geen verzwaarde fundering voor nodig. Ook handig is dat u het formaat naar uw wensen of mogelijkheden kunt aanpassen. De loods kan op die manier altijd passend worden gemaakt. De loods is voorzien van toegangsdeuren, maar handige zijschuifdeuren zijn ook mogelijk. Dit is vooral praktisch als u voertuigen in de loods wilt plaatsen die u er gemakkelijk uit wilt kunnen rijden. Ook voor het plaatsen van voorraden in de loods kan dit heel handig zijn.

Een stevige loods die bestand is tegen ieder weertype

Een Romneyloods kopen betekent dat u kiest voor kwaliteit. Deze loodsen zijn gemaakt van sterk en duurzaam materiaal. Het dak is voorzien van licht doorlatende golfplaten. U hoeft dus niet met een zaklamp de loods in om te vinden wat u nodig heeft. Deze loodsen zijn zelfs geschikt voor tijdelijke bewoning, bijvoorbeeld voor seizoenarbeiders. Als de loods toch niet op de meest handige plaats op uw terrein staat kan hij ook eenvoudig worden verplaatst. Als het formaat achteraf gezien niet helemaal naar wens is dan kan dit worden aangepast. De loods kan worden voorzien van een dubbele wand met isolatie om deze extra comfortabel te maken.

Bestel een betrouwbare loods bij de professional

Bent u op zoek naar een comfortabele loods? Dan kunt u een Romneyloods kopen of huren bij Systeem Loodsen Bouw B.V. in Bergschenhoek. Zij leveren ook zadeldakloodsen en variantloodsen. U kunt uw wensen doorgeven qua formaat, kleur en eventuele aanpassingen zoals extra lichtinval, extra deuren of isolatie. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave voor huur of koop. Aankopen kan overigens ook tweedehands. Als u akkoord gaat met het prijsvoorstel kan er zo snel mogelijk een afspraak worden gemaakt voor plaatsing. Bestel een loods bij dit bedrijf en neem contact op voor een offerte.

https://www.systeemloodsenbouw.nl/