Trouwen in Adam
Image default
Mode en Kleding

Wanneer is een grote rugzak makkelijk.

Wanneer is een grote rugzak makkelijk.

 

Hoe groot de tas is die je mee wil nemen is natuurlijk sterk afhankelijk van wat je gaat doen en wat je dan allemaal mee moet of wil nemen. Vaak wordt er dan gekozen voor een rugzak. Rugzakken zijn te verkrijgen in allemaal verschillende vormen en maten. Maar wanneer neem je dan een grote rugzak mee en wanneer niet? In deze blog lees je alles over het wel of niet meenemen van een grote rugzak.

Hoe weet je welk formaat rugzak je nodig hebt? 

Afhankelijk van de spullen die je van plan bent mee te nemen kan je bepalen hoe groot de rugzak moet zijn die je graag mee wil nemen. Als je een zakelijke afspraak hebt, dan zul je waarschijnlijk een hele andere rugzak meenemen dan wanneer je een dagje uit zou gaan. Waar moet je dan allemaal op letten als je wil gaan kijken of je een grote rugzak of een kleine rugzak mee kan nemen? 

 

Welk formaat rugzak zou je moeten kiezen? 

Rugzakken zijn in verschillende formaten te krijgen. Als je alleen een lunchpakketje en een notitieboekje nodig hebt, dan zou je gewoon een rugzak van 10 liter mee kunnen nemen. Rugzakken van 10 liter zijn ook heel geschikt voor kinderen om mee te nemen.

Een dagje weg, of een tas die je dagelijks meeneemt naar je werk is weer een heel ander verhaal> dan zit je al snel in een formaat tussen de 11 en de 29 liter. As je boeken mee moet nemen dan is een tas van om en nabij de 30 liter een betere keuze dan een tas van 11 liter. Je kan er meer boeken in kwijt. Ideaal als schooltas dus. 

Dan heb je ook nog de rugzakken die beginnen bij 30 liter. In zo een tas kan je alles kwijt als je een weekendje weg zou gaan. Je kan hier genoeg setjes kleding in stoppen om het hele weekend er fris en fruitig bij te lopen.  Meisjes zullen misschien vaker kiezen voor een leren shopper uit de collectie van nikkie tassen

 

Waar heb je de rugzak voor nodig? 

Als je je rugzak voor school wil gebruiken moet er voldoende ruimte zijn om al je boeken en andere schoolspullen mee te nemen. Ook je gymspullen kan je er dan makkelijk in meenemen. Bedenk eerst goed wat je allemaal mee zou moeten nemen en ga dan kijken naar welk formaat rugtas daar het best bij past.