Trouwen in Adam
Image default
Society / Relationships

Welk huwelijkscadeau moet ik geven?

Een huwelijkscadeau is ontzettend belangrijk omdat het een speciaal cadeau op een speciale dag is. De bruid en bruidegom zullen zich die dag de rest van hun leven (als het huwelijk standhoud) herrineren, dus is het een goed idee om met je huwelijkscadeau een blijvende indruk te creëren. Wat voor een huwelijkscadeau geeft zo’n blijvende indruk? Keukenspullen en objecten om het huis mee in te richten zullen er in ieder geval zijn, daar val je niet echt mee op. Je vraagt je misschien nu af welk huwelijkscadeau ik in gedachten heb, omdat ik er wetend over schrijf. Ik heb inderdaad een huwelijkscadeau in gedachten, goed opgemerkt van je. Een huwelijkscadeau waar je zeker weten een goede en blijvende indruk mee zult maken is.. een persoonlijk gemaakte glossy! Ga naar de website www.jilster.nl voor meer informatie over dit huwelijkscadeau.

Waarom een glossy als huwelijkscadeau?

Waarschijnlijk zit je nu te denken: een glossy als huwelijkscadeau? Hoe kan dat dan? Daar heb ik een ontzettend handig website voor: Jilser. Hier kan je je originele glossy maken voor elke gelegenheid. Het hoeft niet eens een huwelijkscadeau te zijn. Wat leuk is aan dit huwelijkscadeau-idee, is dat je er ontzettend veel verhalen in kunt verwerken die kunnen dienen als een terugblik op de relatie. Denk maar na, zo’n glossy zal altijd leuk blijven om in terug te kijken. Bijna alle andere soorten huwelijkscadeau’s zullen op gegeven moment kapot gaan en weggegooid moeten worden. Een glossy heeft een oneindig lange houdbaarheid als huwelijkscadeau. Zelfs als het papier beschadigd raakt, kan je vrij snel een nieuwe bestellen via jilster om een verse uitgave te krijgen.

Conclusie: een glossy is een geweldig huwelijkscadeau

Als de voorgaande text niet genoeg was om je ervan te overtuigen dat een glossy als huwelijkscadeau het beste idee voor een huwelijkscadeau kan zijn wat er bestaat, dan zullen de volgende argument je vast en zeker van mijn gelijk overtuigen! In een glossy kan je alles verwerken wat maar kan: foto’s, anekdotes, verhalen en nog veel meer! Het is een soort fotoalbum, maar beter, omdat je er ook text in kunt verwerken; er veel meer opties voor het ontwerp mogelijk zijn en het visueel een meer samenhangend geheel wordt. Kortom, geef een glossy als huwelijkscadeau.