Trouwen in Adam
Image default
Bedrijven

Welke oldtimer kies ik als bruidsauto?

Voor sommige mensen is hun bruiloft een dag waar ze al van kleins af aan over dromen en fantaseren. Kleurenschema’s, aankleding van het bruidspaar, de versieringen, de locatie: het zijn allemaal aspecten waar over na gedacht moet worden om van je trouwdag een spetterend spektakel te maken. Om de dag helemaal af te maken en wat niet mag ontbreken op je speciale dag is de trouwauto.

Het kiezen van een trouwauto

Heb je al precies bedacht welke auto je op je trouwdag wil gebruiken? Dan is het een stuk makkelijker om de huur hiervan te organiseren. Ben je er nog niet helemaal uit en twijfel je? Er is een hoop aanbod online waar je inspiratie op kunt doen, ook als je al een keuze hebt gemaakt. Wil je een stoere bruiloft dan ga je al snel voor een sportieve wagen. Heb je liever een klassiekere gelegenheid dan is de oldtimer als trouwauto toch wel de beste en de mooiste optie.

Een oldtimer als trouwauto

Een prachtige toevoeging aan je trouwdag zijn de klassieke oldtimer auto’s als trouwauto. Denk aan de leuke oude Volkswagen T1 busjes, of de stoere Ford Mustang uit de jaren 60. Oldtimers zijn er in een grote verscheidenheid te vinden. Van de sportievere wagens tot de echte klassiekers. Met een trouwauto oldtimer kun je nooit verkeerd kiezen voor je bruiloft. Op websites als Jouwtrouwauto.nl bieden oldtimer-bezitters hun prachtige wagens aan ter verhuur om jouw dag helemaal compleet te maken. Sommige verhuurders bieden zelfs een chauffeur en een ophaal- en brengservice aan om het je nog gemakkelijker te maken op jouw grote dag. Daarnaast hoeft de huur van een oldtimer trouwauto ook helemaal niet duur te zijn. Voor een paar honderd euro per dagdeel ben je al voorzien van jouw droomwagen tijdens een van de mooiste dagen van je leven.