Trouwen in Adam
Image default
Dienstverlening

Welke sausjes zijn geschikt voor bij uw biefstuk?

Er zijn verschillende sausjes die erg lekker zijn bij uw biefstuk. Over het algemeen wordt er bij biefstuk meestal gekozen voor mayonaise, pepersaus of stroganoffsaus. Verder zijn ook een bearnaisesaus, heerlijke madeirasaus, archiduc met champignons en provencaalse saus heel lekker voor bij de biefstuk. Daarnaast zijn er mensen die er voor kiezen om hun vlees in kruidenboter te bakken of er net na het bakken een klontje kruidenboter op te laten smelten. Maar u kunt natuurlijk ook op uw bord een beetje wasabiboter aan uw biefstuk toevoegen.

Wat is stroganoffsaus en archiduc?

Stroganoff is een dikke rood/oranje saus met tomatenpuree, paprikapoeder, champignons, uien en paprika. Dit is dus geen sausje om uw vlees in te dippen, maar een heerlijke saus met groenten die over uw vlees heen gegeten kan worden. Door de toegevoegde groenten krijgt het vlees het uiterlijk van een complete maaltijd. Nog wat aardappeltjes of een gepofte aardappel erbij en uw heeft een heerlijke maaltijd. Archiduc is een saus op basis van rundvleesbouillon met champignons, citroen en een scheutje whisky, die ook perfect past bij uw stuk vlees. Klinkt dat niet overheerlijk?

Bestel uw biefstuk online

Sommige mensen kopen hun vlees gewoon in de supermarkt, omdat ze er vanuit gaan dat dit goedkoper is en net zo lekker als wanneer u het vlees bij de slager koopt. Andere mensen gaan juist naar de slager, omdat ze van mening zijn dat het vlees daar van betere kwaliteit is dan in de supermarkten. Maar natuurlijk kunt u tegenwoordig ook vlees online bestellen. En als u echt lekker biefstukvlees wilt kopen en een ruime keuze wilt hebben, dan kunt u het beste naar de site van Beef & Steak gaan. Daar verkopen ze heel veel verschillende soorten biefstuk van goede kwaliteit voor een prima prijs. En zij leveren niet alleen aan ondernemers, maar ook aan particulieren.Bezoek de website en plaats direct uw bestelling!

https://beefensteak.nl/