Trouwen in Adam
Image default
Huishoudelijk

Bespaar liters water dankzij deze zuinige douchekop

Ga bewust om met uw water- en energieverbruik en schaf een zuinige douchekop aan via de webshop van Oxiwaterjet Europe. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van allerlei waterbesparende producten, zoals de Airdouche. Dit waterbesparende element maakt van iedere non-eco douchekop een zuinige douchekop, waarmee u tot wel 50% water bespaart per douchebeurt. Ontdek het duurzame assortiment van deze specialist en bespaar honderden euro’s zonder in te hoeven leveren aan douchecomfort.

Ontdek de voordelen

Is uw huidige douchekop niet milieuvriendelijk, maar wilt u deze simpel kunnen aanpassen naar een zuinige douchekop? Met een Airdouche van deze specialist is het mogelijk. Het waterbesparende element voegt lucht toe aan de waterstraal waardoor het volume van de jetstream niet afneemt. Hierdoor geniet u van alle voordelen van een zuinige douchekop, zonder in te hoeven leveren aan comfort. Daarnaast wordt uw douche dankzij deze toevoeging legionellawerend. Er blijft geen water meer achter in de doucheslang of -kop, waardoor de bacterie weinig tot geen kans krijgt om te groeien. De Airdouche past op iedere non-eco douchekop.

Verdien uw investering terug

Dankzij een zuinige, energiebesparende douchekop van deze specialist, bespaart u tot honderden euro’s per jaar op uw water- en energieverbruik. Het water dat u bespaart dankzij de Airdouche of een milieuvriendelijke douche, hoeft ook niet verwarmd te worden. De investering in een zuinige douchekop of in de Airdouche verdient zichzelf dan dus ook geleidelijk terug. Wilt u advies ontvangen over de juiste douchekop of waterbesparende producten voor uw woning of bedrijf? Deze specialist helpt u graag verder met het vinden van het juiste product.

Bekijk online het assortiment van deze specialist

Bekijk het assortiment aan douchekoppen, douchesets en andere duurzame producten via de website en begin vandaag nog met besparen. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over dit vooruitstrevende bedrijf? Raadpleeg de website van deze specialist en lees alles over deze besparende producten. Via de website kunt u ook contact opnemen met deze specialist.