Trouwen in Adam
Image default
Relatie

Huur een ervaren videograaf voor jullie bruiloft

Huur een ervaren videograaf voor jullie bruiloft

Gaan jullie binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Natuurlijk willen jullie van deze bijzondere dag ook een blijvende herinnering hebben. Naast een trouwboek met foto’s kun je ook een mooie trouwfilm laten maken. Bewegende beelden zijn veel levendiger en leggen veel beter de sfeer en emoties vast dan foto’s. Een trouwvideo is dus de ideale manier om jullie huwelijk opnieuw te beleven!

Jullie mooiste dag vastgelegd

Een trouwdag beleef je meestal in een roes. Er gebeurd zo veel en alles gaat zo snel dat jullie aan het einde van dag misschien niet eens meer alles kunnen herinneren. Dat geldt voor jullie, maar ook voor jullie gasten. En misschien zijn er ook wel dierbaren die helaas niet aanwezig kunnen zijn op de ceremonie of het feest. Een trouwvideo is dus niet alleen voor jullie, maar zeker ook voor jullie vrienden en familie een prachtig geschenk om achteraf te bekijken.

Persoonlijk contact

Een bruiloft is een intieme en persoonlijke gebeurtenis. Wij vinden het daarom belangrijk om samen met jullie de bruiloft door te nemen. Ruim voor de bruiloft zullen we daarom bij elkaar komen om al jullie wensen te bespreken. Wat vinden jullie belangrijk om terug te zien in de trouwvideo? Zijn er bepaalde zaken waar wij rekening mee moeten houden? Persoonlijk contact is daarom erg belangrijk in de voorbereiding op jullie huwelijksdag! Door onze jarenlange ervaring, zorgen wij er voor dat de trouwvideo helemaal naar jullie wens is. Met oog voor detail en jullie wensen in het achterhoofd

De perfecte trouwvideo

Nadat we alle mooie beelden hebben geschoten tijdens jullie huwelijksdag is slechts het halve werk gedaan. Tijd voor de montage! We selecteren de mooiste beelden en voorzien deze van vooraf door jullie geselecteerde muziek. Zodra de video klaar is sturen we deze naar jullie op zodat jullie ons feedback kunnen geven. Als jullie nog op- of aanmerkingen hebben, zullen we deze toepassen op de trouwfilm. Pas als jullie helemaal tevreden zijn, ronden we de video af en krijgen jullie van ons een download link of de bijbestelde harde schijf.

https://trouwvideolatenmaken.nl/