Trouwen in Adam
Image default
Eten en drinken

Catering voor jouw bruiloft in Amsterdam

Wanneer u binnenkort in het huwelijksbootje stapt bent u hoogst waarschijnlijk opzoek naar de beste catering van Amsterdam. Alleen de lekkerste van de lekkerste gerechten mogelijk geserveerd worden op jouw trouwerij. Happie Delivery levert de beste kwaliteit bruiloftcatering in Amsterdam. Wilt u hier ook een graantje van meepikken? Bekijk dan eens de online webshop van deze cateraar.

 

Hoe kunt u uw bruiloftcatering in Amsterdam bestellen?

U kunt heel gemakkelijk uw bestelling plaatsen in onze online webshop. Met een gigantische keuze uit diverse type catering vindt een ieder hier zijn of haar favoriete gerechten. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u graag eerst persoonlijk contact wilt hebben met uw cateraar voordat u een offerte opvraagt of een bestelling plaatst. Daarom zijn wij 7 dagen in de week bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur. Wanneer u bij ons een offerte opvraag voor uw catering dan is dit altijd geheel kosteloos en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.

 

Welke type catering kan ik bestellen?

Voor uw gehele bruiloftcatering kunt u terecht bij Happie Delivery. Trouwt u ’s zomers en heeft een prachtige buitenlocatie? Dan is het misschien een idee om een BBQ catering te laten organiseren. De informele stijl krijgt het snel voor elkaar om twee families wat dichter bij elkaar te brengen op deze dag? Wilt u liever een diner wat effectient is en zich zeer goed verleend voor een sitting diner? Bekijk dan eens de mogelijkheid van een buffet. De voordelen van een buffet zijn dat jou gasten niet hoeven te wachten op de uitgifte van de gangen en dat uw gasten op kunnen scheppen wat zij lekker vinden. Daarnaast scheelt het u aanzien in uw budget om een buffet af te nemen. Heeft u namelijk een locatie zonder professionele keuken? Dat is met een buffet geen probleem. Alles wordt in een van onze produtiekeuken voorbereid en geserveerd bij u op locatie. Het buffet komt al helemaal warm aan! 

 

Hoe kan ik contact opnemen en een offerte aanvragen voor mijn trouwerij?

U kunt ons altijd telefonisch benaderen voor vragen, een voorstel of een offerte. Maar u kunt ons ook bereiken via info@happiedelivery.nl. U kunt het contactformulier invullen op onze contactpagina en zelfs! kunt u met ons chatten. Ideaal voor als u een snelle en korte vraag heeft.

 

 

https://www.happiedelivery.nl/catering-amsterdam/