Trouwen in Adam
Image default
Relatie

Catering zoeken voor onze bruiloft

Wij waren op zoek naar catering die op onze bruiloft het eten kon regelen. In het begin hadden we al een goed cateringsbedrijf geregeld die voor een super deal alles wilde fixen voor ons. Alleen toen we van alles moesten overleggen en zij bepaalde regels braken, moesten wij helaas de stekker eruit halen en op zoek naar een ander bedrijf. Er zat een beetje haast achter want het moest binnen een aantal maanden geregeld zijn, dus we waren met spoed op zoek.

Een specifieke catering regelen voor onze speciale bruiloft

Voor onze bruiloft waren wij op zoek naar een specifiek soort catering. We hadden namelijk een bepaald thema voor onze bruiloft en daar wilden we alles op aanpassen, inclusief het eten. Het thema waar wij voor gingen was country en alles wordt ook in een schuur georganiseerd. Daarbij wilden we dus een BBQ catering regelen, maar dat is nog lastig te vinden, want niet elke catering doet dat. Maar we hielden onze hoop hoog en binnen een aantal weken hadden we een cateringsbedrijf gevonden die BBW catering aanbod voor een goede prijs. Dit was het bedrijf van Cateringgroep. Daar hebben we snel contact mee gezocht en hopelijk kunnen ze iets voor ons betekenen.

Lekker eten en goede service

Nadat we contact hadden opgenomen met de cateringgroep, konden we snel actie ondernemen. We hadden even via de telefoon alles besproken en daarna nog een extra meeting gepland om door alle details te gaan van de bruiloft. Tijdens dat gesprek kregen ik en mijn verloofde een goed gevoel bij het bedrijf en dat alles goed zou komen, en dat was ook zeker het geval. Op onze geweldige bruiloft hebben ze goed rekening gehouden met bepaalde gasten die bijvoorbeeld geen vlees aten of een bepaalde allergie hadden. Daarnaast was het echt topkwaliteit en iedereen heeft ervan genoten.

Bezoek de website

Bent u ook op zoek naar een cateringsbedrijf dat voor u iets kan betekenen op het gebied van een evenement? Bekijk dan eens het gehele aanbod van hen via www.cateringgroep.nl voor meer informatie over hun diensten en meer.