Trouwen in Adam
Image default
Hobby en vrije tijd

Fietsaccu voor merken als Brinckers

Voor het kopen van een fietsaccu voor Stella en Brinckers fietsen bent u bij GM-accu aan het juiste adres. Dit is namelijk dé specialist op het gebied van fietsaccu’s. Er is een uitgebreid aanbod aan fietsaccu’s van bekende en minder bekende merken. Elke accu is van hoogwaardige kwaliteit en wordt aangeboden tegen een scherpe prijs. Zo kunt u voordelig weer vele kilometers rijden met uw elektrische fiets bij aankoop van een fietsaccu van de specialist.

Ga weer op pad met een nieuwe fietsaccu

Heeft u een elektrische fiets waarvan de accu niet goed of niet meer werkt? U heeft de fiets uiteraard niet gekocht om gestald in uw schuur of garage te laten. Heeft u een Forza fiets of een Pro-Ebike? Een fietsaccu van Brinckers is ook geschikt voor deze fietsmerken. Een Stella fietsaccu kunt u kopen op een voltage van 24 volt of 36 volt. Naast Stella fietsen zijn deze ook geschikt voor bijvoorbeeld Keola fietsen. Bent u niet zeker welke fietsaccu er momenteel op uw fiets zit? Vaak kunt u de meest belangrijke informatie terugvinden op het label dat op accu zit. Krijgt u hier geen duidelijkheid uit, of wellicht zit er niet langer een label op de accu van uw fiets? U kunt ook contact opnemen met de specialisten van GM-accu. Zij kunnen dan samen met u kijken welke accu geschikt is voor uw elektrische fiets.

Koop uw vervangende accu online

Heeft u een keuze kunnen maken in welke vervangende accu past op uw fiets? Wilt u een Brinckers of Stella fietsaccu kopen voor uw elektrische fiets? De accuspecialist heeft een ruime keuze aan fietsaccu’s beschikbaar uit voorraad. Deze kunt u gemakkelijk online bestellen en worden meestal dezelfde werkdag nog naar u verzonden. Uiteraard kunt u ook altijd de actuele voorraadstatus van een artikel bekijken. Naast diverse fietsaccu’s heeft de accuspecialist ook laders voor uw elektrische fiets en accu’s voor diverse andere apparaten beschikbaar.

Gerelateerde artikelen

Besluit om te karten op een spannende kartbaan nabij Delft

De Mastervolt accu halen bij jouw in de buurt in Noord-Holland

U geniet op zondagmiddag van een gezellig uitje