Trouwen in Adam
Image default
Woning en Tuin

Een vliegengordijn kopen bij een echte specialist

Heeft u thuis last van vliegen? Dan is het kopen van een vliegengordijn een goede keuze. Bij Liso ® Vliegengordijnen is het mogelijk om een vliegengordijn op maat te maken. Bij dit bedrijf koopt u enkel vliegengordijnen van de beste kwaliteit. Ze houden ook continue toezicht op de kwaliteit door de nauwe samenwerkingsverbanden met fabrikanten en leveranciers. Daarom durft dit bedrijf u vijf jaar garantie te geven op alle gordijnen van het merk Liso ®. Het vliegengordijn dat u bij dit bedrijf kunt kopen, is van originele zware kwaliteit met een degelijke constructie. Door het eigen gewicht van het gordijn hangt het goed, sluit het deurgat goed en snel af en wordt een lange levensduur gewaarborgd. U herkent de vliegengordijnen van Liso ® aan de door hun ontwikkelde rails met de naam Liso ® op de einddopjes.

Diverse modellen

Als u een vliegengordijn wilt kopen bij dit bedrijf, heeft u de keuze uit diverse modellen. U bestelt uw gordijn uit de voorraad. Kies zelf een vliegengordijn van kunststof of aluminium in uw kleur naar keuze en bestel de bijbehorende materialen er los bij. U kunt uw vliegengordijn bovendien zelf op maat maken door extra kunststof buisjes te plaatsen of de buisjes die teveel zijn te verwijderen. Als u uw vliegengordijn door dit bedrijf op maat laat maken, heeft u de mogelijkheid om zelf een patroon uit te kiezen. Er zijn diverse patronen en dessins mogelijk. U kunt bijvoorbeeld een vliegengordijn kopen met een bloemenpatroon en natuurdessins. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een gordijn met een dier erop. U past het vliegengordijn dus helemaal naar uw stijl aan.

Vraag om advies

U hangt de vliegengordijnen van dit bedrijf eenvoudig op met bijgeleverde ophangrail. Lukt dit niet of wilt u meer informatie over alle vliegengordijnen die dit bedrijf u aanbiedt? U neemt eenvoudig contact met hen op met behulp van de contactgegevens op hun website. U krijgt supersnel antwoord op uw vragen!