Trouwen in Adam
Image default
Verbouwen

Verzorg je interieur met aluminium deuren

Wanneer je aluminium binnendeuren met glas zoekt, kan je terecht bij IDA. Deze specialist biedt mooie deuren voor een voordelige prijs. Je creëert je deur geheel naar je eigen smaak. Denk hierbij aan het type deur maar ook aan de kleur waarmee je ontwerp wordt ontwikkeld. Tegenwoordig is de industriële look weer helemaal in. Je hebt vast al eens gehoord van een glazen aluminium deur met een zwarte omlijsting. Deze is niet alleen super mooi, maar het zorgt ook voor een ruimtelijk effect binnen je huis. Met aluminium binnendeuren zorg je voor een stalen look, maar het is wel lichter materiaal dan staal. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk je deuren kunt openen. Daarnaast is het bijna niet van staal te onderscheiden.

Het alternatief van stalen taastdeuren

Met stalen taatsdeuren zorg je voor een mooie en unieke uitstraling. Daarnaast is het ook nog eens een praktische oplossing. Deze specialist heeft ervaring met deuren op maat, je creëert dus geheel je eigen originele taatsdeur. Zij bieden het perfecte alternatief van taatsdeuren doordat ze enkel aluminium gebruiken. Hierdoor openen de deuren gemakkelijk en licht. Ook is het mogelijk te kiezen uit een deur met of zonder aanslag. Het verschil is dat een deur zonder aanslag in twee richtingen opent en een deur met aanslag enkel in één richting. De deuren zijn modern, klassiek en industrieel.

Maak je eigen deur op maat

Heb je een keus gemaakt uit aluminium deuren of stalen taatsdeuren met of zonder uitslag? Dan is het tijd om de deur op maat te laten maken. Je kiest uit diverse kleuren en structuren. Wil je graag de ruimte benutten? Dan adviseert IDA glaspartijen of onderverdelingen. Zij helpen je graag verder bij het inrichten van je interieur door middel van de perfecte deur. Voor meer informatie bezoek je de website van deze specialist.