Trouwen in Adam
Image default
Verbouwen

De perfecte houten vloer van deze specialist nabij Tilburg

Bent u al een tijdje op zoek naar een nieuwe vloer die perfect aansluit op de rest van uw woning? Dan weet u vast dat dat geen gemakkelijke keuze is. Er zijn immers enorm veel mogelijkheden en het is bovendien belangrijk dat u een vloer kiest waar u niet na enkele maanden of jaren al op bent uitgekeken. Bij Van der Heijden Vloeren uit Nuland, nabij Tilburg, in Brabant, vindt u ongetwijfeld een houten vloer die volledig naar wens is. Ontdek hun aanbod.

Een breed assortiment aan vloeren

Bij Van der Heijden Vloeren uit Nuland, in Brabant, vindt u een breed assortiment aan houten en andere soorten vloeren. Ze hebben ze pvc-vloeren, laminaatvloeren, maar ook houten vloeren in parket, vloeren met massief hout, tegelvloeren, enzovoort. Verkiest u een houten vloer in Tilburg? Dat is begrijpelijk, een houten vloer voelt namelijk minder koud aan dan bijvoorbeeld een tegelvloer. Om zeker te zijn dat u kiest voor een houten vloer die écht bij u past, gaat u het best eens langs bij hun showroom in Nuland, nabij Tilburg. Zo kunt u alle mogelijkheden in het echt bekijken en kunt u indien nodig advies vragen aan van hun medewerkers.

Ontdek de andere mogelijkheden van hun service

Hun service gaat nog veel verder dan het verkopen van houten vloeren aan klanten over heel Brabant. Heeft u uw houten of ander type vloer gekozen bij deze vloerspecialist uit regio Tilburg? Dan zorgen zij voor een nauwkeurige opmeting van uw ruimte en voorzien ze indien gewenst zelf de plaatsing van uw vloer. Daarnaast regelen ze ook het onderhoud van uw houten vloer indien u dat wenst. Hun klanten staan centraal, en dat valt te merken aan de kwaliteit van hun service. Heeft u nog vragen? Dan kunt u hen altijd contacteren of langsgaan in hun showroom in Nuland.