Trouwen in Adam
Image default
Winkelen

Essentiële olie verlicht pijn

Essentiële olie is een veelzijdig product. Het helpt bij het slapen maar het verlicht ook pijn. Heb je een brandwondje gekregen in de keuken? Doe er dan lavendelolie op, de pijn verdwijnt en er komt geen blaar meer op. Het is dus ideaal om een flesje in de keuken te hebben staan. Naast pijnverlichting kan essentiële olie heel je gemoedtoestand aantasten, je kan er door ontspannen of juist vrolijker en energieker door worden.

Een essentiële olie helpt bij het slapen

De essentiële olie dat helpt bij het slapen is de lavendelolie. Deze olie heeft een ontspannende werking waardoor je sneller in slaap valt. Naast een goede nachtrust helpt lavendelolie ook heel erg tegen stress, door de ontspannende werking gaat de stress sneller weg en kan je wat meer relaxen. De essentiële oliën zijn enorm veelzijdig en zijn op meerder manieren te gebruiken voor het beste resultaat. Je kunt jezelf ermee insmeren of je laat het verstuiven door een luchtreiniger. Het helpt ook tegen lichamelijke ongemakken. Heb je veel littekens die maar niet weg willen gaan op zichzelf? Smeer er dan dagelijks lavendelolie overheen. Hierdoor wordt je huid soepeler en hierdoor gaan de littekens sneller weg en zie je er na een tijdje niks meer van terug. Zoals je leest zijn de oliën enorm veelzijdig en zijn ze te gebruiken voor veel verschillende doeleinde. Het is verstandig om meerdere flesjes in huis te halen want je gebruikt het voor alles.

Neem contact op met het bedrijf

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen met essentiële olie? Vraag dan de experts van De Groene Linde om hulp. Ze leggen je uit waar je de essentiële olie voor kan gebruiken, waar het goed voor is en hoe je het moet gebruiken om het beste resultaat te krijgen. Je kan de essentiële olie op meerdere manieren gebruiken, daardoor leggen de experts uit hoe je de olie het beste kan gebruiken voor het mooiste resultaat.