Trouwen in Adam
Image default
Tweewielers

Fiets comfortabel op een Urban Arrow bakfiets

Bij de grootste showroom in Nederland vindt u onder andere elektrische bakfietsen in het assortiment. Fietskar.nl is dé expert in fietskarren en heeft een ruime collectie aan hoogwaardige fietsen. Zo koopt u in hun online shop of fysieke winkel in Hilversum bijvoorbeeld een bakfiets van Urban Arrow. De e-bakfiets komt in verschillende uitvoeringen, waardoor u de fiets koopt die helemaal past bij uw wensen. Investeer in een Urban Arrow bakfiets en schaf deze aan bij deze officiële dealer.

Verschillende accessoires voor op uw bakfiets van Urban Arrow

De winkel bestaat al sinds 1982 en beschikt daarom over ruime ervaring. Hierdoor geven de fietskarexperts u online en offline goed advies tijdens de aanschaf van een zwarte family bakfiets van Urban Arrow. In de showroom in Hilversum probeert u verschillende fietsen uit en vertelt u de experts waar u naar op zoek bent. Uiteraard koopt u ook online gemakkelijk een bakfiets. Maak uw vervoer compleet met de aanschaf van een bevestigingsset voor een peuterzitting, parka afdekhoes of regenhuif. Zo fietst u op een veilige manier met uw kinderen van hot naar her en blijven zij tijdens eventuele regen droog in de kar. Kies uit één van de drie uitvoeringen van een Urban Arrow Family bakfiets en zorg ervoor dat deze helemaal aansluit op uw wensen.

Betaal veilig online of maak gebruik van een leaseplan

Vanuit huis plaatst u eenvoudig een bestelling voor een bakfiets. Neem met eventuele vragen contact op met de fietsexperts van Fietskar.nl. In de webshop betaalt u veilig via de omgeving van iDEAL. Wilt u wel een Urban Arrow, maar is een aanschaf in één keer een te grote investering? Maak in dat geval gebruik van BOVAG Lease fiets of het Payplan, waardoor u maandelijks een bepaald bedrag van ongeveer € 100,- betaalt. Zo wordt een duurzame elektrische bakfiets voor iedereen toegankelijk. Bestel vandaag nog uw fiets en heb binnen een paar dagen al plezier van deze mooie aankoop.

https://www.fietskar.nl/