Trouwen in Adam
Image default
Eten en drinken

Kippenpoten voor de BBQ in regio Hilversum haalt u hier

Kippenpoten zijn een niet te missen favoriet op de Nederlandse BBQ. U vindt kippenpoten vaak in elk standaard barbecuepakket. Wilt u voor echte kwaliteit en vers vlees gaan, dan is het verstandig om uw kippenpoten voor de BBQ in te kopen bij een ervaren poelier in Hilversum. Welke? Dat leest u hier.

Iedereen houdt van drumsticks

Kippenpoten worden ook vaak drumsticks genoemd. Een drumstick is het onderste gedeelte van een kippenbout, ook wel het dijbeen genoemd. Dit vlees is vaak mooi stevig en lekker vet. Het is dan ook vaak een favoriet van vele mensen. U kunt het als snack serveren, maar een drumstick van de BBQ is natuurlijk het allerlekkerste. Zorg ook voor diverse sauzen om de kippenpoot in te dippen.

Verschillende manieren van marineren

Zodra u de kippenpoten heeft gekocht bij een poelier in regio Hilversum, is het tijd om ze klaar te maken voor de BBQ. Er zijn diverse manieren om een kippenpoot te marineren en het ligt er maar net aan wat uw persoonlijke smaak is. U kiest bijvoorbeeld voor een BBQ-saus of met een honing-mosterd marinade. Verder kunt u de kip voorgaren, zodat de kippenpoten niet zo lang hoeven te grillen. U weet zeker dat de kip klaar is om te eten, wanneer de kippenpoot een goudbruine kleur heeft. Het vlees moet zacht zijn, maar een krokant vel hebben.

Koop uw kippenpoten voor de BBQ in bij dé expert

Heeft u binnenkort een BBQ? Dan kunnen hier heerlijke kippenpoten natuurlijke niet bij ontbreken. Kippenpoten zijn natuurlijk het lekkerst wanneer ze vers van een poelier komen. In de omgeving Hilversum vindt u Floor Poelier. Deze poelier is een expert in heerlijk vers vlees. U kunt hier niet alleen kippenpoten voor de BBQ kopen, maar ook kip saté of Black Angus biefstuk. Plaats uw bestelling eenvoudig online of ga naar de winkel en koop uw kippenpoten voor op de BBQ in Hilversum.

https://floorpoelier.nl/