Trouwen in Adam
Image default
Horeca

Gebaksvitrine inzetten voor presentatie van lekkernij

Bij Koopsretail kunt u een gebaksvitrine aanschaffen waarin u uw gebak en andere lekkernijen kunt etaleren. Klanten krijgen dan een duidelijk beeld van uw producten en zullen sneller tot een aankoop overgaan. Als al het lekkers zichtbaar is, zal dit eerder tot de verbeelding spreken dan wanneer alle producten omschreven op een menukaart of mondelings worden aangeraden. Met gebaksvitrines of display koelkasten van Koopsretail kunt u al uw heerlijkheden eenvoudig tentoonstellen en kunnen klanten eerder een keuze maken. Het voordeel van een gebaksvitrine is dat deze gekoeld is, waardoor de producten langer behouden blijven. U hoeft zich zo geen zorgen te maken dat alles snel bederft.

Houdbaarheid verlengen met koelinstallaties

Met een gebaksvitrine of display koelkast haalt u een goed koelingsapparaat in huis. Bij Koopsretail vindt u een uitgebreid assortiment aan apparatuur die optimale koeling bieden aan uw producten terwijl deze staan uitgestald. Uw klanten kunnen rekenen op goede kwaliteit aan producten, die hun smaak en aantrekkelijke uitstraling behouden. Doordat uw producten zo goed uitkomen, zullen ze sneller worden gekozen en genuttigd. Uw omzet kan hier aanzienlijk door oplopen, wat precies de uitkomst is die u wilt behalen. U schaft een gebaksvitrine aan door online in de webshop alle apparatuur te bekijken. Bovendien kunt u in de winkel contact opnemen met deskundige medewerkers die u advies kunnen geven over uw aankoop.

Installeren van gebaksvitrine

In de webshop vindt u een ruim assortiment aan koelingsapparatuur, zoals een gebaksvitrine of display koelkast. Als u minder ruimte hebt om een dergelijke vitrine te plaatsen, dan kunt u in overleg met de medewerkers alsnog vaak een geschikt model vinden. Het plaatsen van een gebaksvitrine of display koelkast is altijd een goed idee, aangezien u zo al uw producten kunt weergeven. Met name in bedrijven als een bakkerij, slagerij of zelfs in een restaurant kan dit bijdragen aan een bevordering van de koopintentie bij klanten.