Trouwen in Adam
Image default
Kinderen

Geef een bijzonder cadeau in de vorm van een geboorteplankje

Is een van jouw vriendinnen, collega’s of kennissen zwanger en wil je een origineel cadeau geven? Geef haar dan een geboorteplankje van Babyzus. Dit bedrijf ontwikkelt mooie zwangerschaps- en kraamcadeaus voor toekomstige mama’s. Daarnaast kun je hier ook terecht voor een variatie aan babyaccessoires. Je koopt hier bijvoorbeeld speenkoorden en wagenspanners met de naam van het kindje erop. Je kunt deze accessoires bovendien aanpassen naar je eigen stijl. Je kiest namelijk zelf de kralen die aan het koord geregen worden. Al deze babyaccessoires worden met de hand gemaakt door de medewerkers van dit bedrijf en bovendien zijn alle accessoires veilig volgens de Europese richtlijnen en de Nederlandse Warenwet.

Een cadeau met edelstenen

Een geboorteplankje bestaat uit een houten plankje van vijftien centimeter breed met een gleuf waarin je een geboortekaartje of echofoto kunt plaatsen. Op dit plankje staat de tekst ‘tot aan de maan en terug’ en je kunt kiezen tussen het Nederlands en de Engelse vertaling. Ook vind je op het geboorteplankje een glazen flesje met maansteen erin. Deze edelsteen heeft een bijzondere betekenis. Een maansteen is namelijk de steen van hoop die bovendien een sterke verbinding heeft met de maan en vrouwelijke energie. Aangezien deze steen ook zorgt voor evenwicht in het hormonale stelsel, is de steen uitermate geschikt als cadeau voor een zwangere of net bevallen vrouw. Bij Babyzus koop je bovendien ook een armband waarin deze steen verwerkt is.

Laat je cadeau direct opsturen naar de ontvangers

Wil je als verrassing een geboorteplankje opsturen naar je zwangere of net bevallen vriendin of collega? Dat kan bij deze webshop. De medewerkers zorgen er bovendien voor dat het cadeau mooi ingepakt wordt. Als je in plaats van je eigen adres, het adres van de ontvanger invult als afleveradres, zorgt het personeel van dit bedrijf ervoor dat je cadeau bij de juiste mensen terechtkomt. Je kunt bovendien een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen aan je bestelling.

https://babyzus.nl/