Trouwen in Adam
Image default
Relatie

Stap in het huwelijksbootje en beleef een unieke ervaring!

Ben je bezig met het plannen van jouw trouwdag en wil je een unieke en onvergetelijke dag creëren? Dat kan door in een huwelijksboot te stappen en daar jouw feest te houden. Hoe je dit precies doet leggen wij je uit.

 

De voordelen ervan

Allereerst gaan we in op de voordelen van een huwelijksboot. Zo kunnen er heel veel passagiers mee, waardoor je er ook jouw avondparty kan houden. De huwelijksboot Koningin Juliana van VarendFeesten is bijvoorbeeld voor wel 185 personen geschikt. Dit is zelfs een erkende trouwlocatie in diverse gemeentes. Daarnaast is het erg knus en gezellig, er is zelfs een bar aanwezig en een eigen keuken. Dit maakt het ideaal als trouwlocatie. Verder is het een unieke en onvergetelijke locatie, waar de gasten het nog heel lang over zullen hebben. Je kan de boot zolang huren als jij maar wilt en kan jouw dag indelen naar jouw wensen, alles is bespreekbaar. De route kan zelfs volledig zelf bepaald worden, of het nou door het Groene Hart is, door Rotterdam of Amsterdam. 

Tijdens het varen zal de omgeving en het water voor ontspanning, vrijheid, afwisseling en rust zorgen. Dat is wel wat anders dan een trouwlocatie aan wal. De gasten kunnen zelf bepalen of ze binnen of buiten willen zitten, afhankelijk van het weer. Er is vriendelijk personeel aanwezig en iedereen zal gastvrij ontvangen worden. Hierdoor zal iedereen ook een fijn en blij gevoel krijgen van de sfeer. De Koningin Juliana is verder nog voorzien van een invalidentoilet en -lift, verwarming, zonnedek, muziek, geluidsinstallatie en microfoon, dansvloer en twee riante salons. Hierdoor is het voor iedereen leuk en kunnen ouderen ook gezellig mee.

 

Waarom het onvergetelijk en uniek is

Een huwelijksbootje is erg knus en gezellig. Daarnaast is het heel anders dan een trouwlocatie aan wal, het is een unieke locatie met een unieke sfeer. Er is veel rust en vrijheid, waardoor iedereen zichzelf kan zijn. Het uitzicht is telkens weer anders, zo zie je de ene keer weer molens, kerken en de natuur en de andere keer juist weer meer hoge gebouwen en vliegtuigen. Het is mogelijk om jouw hele bruiloft vanaf de huwelijksceremonie tot receptie, het diner en de feestavond met muziek aan boord op de partyboot te laten plaatsvinden. Daarnaast kan er een fotoreportage geregeld worden. Hiervoor kan een tussenstop gemaakt worden bij een mooie locatie. 

Tijdens het varen komt er dan een sloep langszij die het bruidspaar en de fotograaf naar een prachtige locatie brengt. Het is ook mogelijk om de foto’s op de huwelijksboot te laten maken, zowel met de groep als alleen het bruidspaar zelf. Verder kan er tijdens het varen een bezoek in de stuurhut aan de kapitein gebracht worden. Het bruidspaar kan dan ook echt een stukje sturen, romantisch toch? Ook kan er een DJ, dansers of een bandje geregeld worden. Dit zorgt voor meer interactie en gezelligheid. Er kan zelfs een speech gehouden worden of een presentatie gegeven worden, wat zeker niet mag ontbreken op een bruiloft.

 

Welke mogelijkheden zijn er?

Er zijn heel veel mogelijkheden bij het trouwen op een huwelijksbootje. Zo kan je uit meerdere boten kiezen. De Koningin Juliana is een hele mooie trouwlocatie, maar als je met wat minder mensen bent is een kleinere boot ook wel heel leuk, bijvoorbeeld de Alexander-M. Er kan ook enkel voor een sloep gekozen worden, als je aan het water op een locatie aan wal wilt trouwen. Dan kan je bijvoorbeeld alleen foto’s laten maken in de sloep of met de sloep naar de locatie varen, waarna de gasten het bruidspaar verwelkomen. Bij de boten zijn er niet alleen diverse routes aanwezig, maar ook arrangementen (van standaard tot luxe), die zelf samengesteld kunnen worden. 

Er kan gekozen worden uit diverse lunches, borrels, BBQ’s, diners, dessert, drankjes en zelfs bruidstaarten. Dankzij de eigen keuken aan boord op de Koningin Juliana, wordt alles vers bereid. Als je voor een kleinere boot kiest zal er een tussenstop gemaakt moeten worden voor het diner of zal dit ergens anders moeten, bijvoorbeeld dat je de boot alleen voor ‘s avonds huurt en ‘s middags een locatie aan de wal. Alles is mogelijk en bespreekbaar, waardoor jouw droom waargemaakt kan worden. Dit maakt een trouwlocatie op het water zo waanzinnig leuk, uniek, onvergetelijk en fantastisch! 

https://varendfeesten.nl/trouwen-op-het-water/