Trouwen in Adam
Image default
Electronica en Computers

Het comfort van de elektrische step

Het comfort van de elektrische step

Als je naar het comfort van de Elektrische step gaat kijken dan zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten. Zo is het voornamelijk de bandenkeuze die daarbij een grote rol speelt. Massieve banden gaan over het algemeen het langste mee, maar je voelt het wel meer als je bijvoorbeeld over een hobbel heen gaat. Dit is dan ook de reden dat steeds meer mensen kiezen voor de luchtbanden, want deze verminderen de impact van deze hobbels. Echter moeten we daar ook een kanttekening bij plaatsen en dat is dat deze band wel sneller lek kunnen gaan. Ze zijn over het algemeen iets dunner en daardoor kan glas of een steentje ervoor zorgen dat ze al lek gaan. 

Je moet onderweg dus meer alert zijn en dus is het ook een persoonlijke keuze wat nu echt voor meer comfort zorgt. Daarnaast wil je gewoon zo kort mogelijk de step op hoeven te laden. Dit doe je meestal in ongeveer 4 uurtjes, maar het is afhankelijk van je rijgedrag hoe snel hij leeg gaat. Op een hogere snelheid gaat de accu wat eerder leeg als op een normale snelheid. Ook het aantal cellen in de accu is een belangrijk meetinstrument. Hoe meer cellen hij heeft hoe beter het bereik is uiteindelijk en daardoor gaan ze vaak net iets langer mee.

Ga voor de best geteste step

Het label best getest laat zien dat hij goed is getest door mensen uit de doelgroep. Je hebt in principe 2 verschillende soorten een voor volwassenen en een voor kinderen. Dit heeft voornamelijk met draaggewicht en de hoogte te maken. Er is echter ook veel namaak in omloop en deze komen vaak niet door de test heen. Het is daarom ook belangrijk om meer te letten op de kwaliteit als dat je let op de prijs. Het is een investering in de toekomst waar je aantal jaren plezier van wil hebben en niet ieder jaar een nieuwe kopen.