Trouwen in Adam
Image default
Industrie

Laat chroom-6 en dieselmotoremissie op een specialistische manier saneren

Zoekt u een specialistisch bedrijf die gevaarlijke stoffen, zoals chroom-6 en dieselmotoremissie, grondig kan saneren? Schakel dan Gom Specialistische Reiniging in! Dit bedrijf biedt schoonmaakservices aan voor bedrijven in diverse sectoren. Hun services zijn onderverdeeld in zes business units: Zorg, Hospitality, Onderwijs, Offices, Food & Industry en dus ook specialistische reiniging. In elke business unit gaan de ervaren medewerkers van dit bedrijf zorgvuldig aan de slag en zorgen ze ervoor dat een pand weer volledig schoon is. Door hun jarenlang ervaring en expertise bent u verzekerd van topkwaliteit.

Een zorgvuldige reiniging van chroom-6

Wanneer u chroom-6 wilt laten saneren, is het belangrijk dat dit met de grootste zorgvuldigheid gebeurt. Deze gevaarlijke stof kan toxische effecten veroorzaken, zowel acuut als chronisch. Daarom is het belangrijk dat de schoonmaak van deze stof de hoogste prioriteit heeft. Met de juiste beschermende kleding en apparatuur gaan de medewerkers van Gom Specialistische Reiniging graag voor u aan de slag.

Laat ook dieselmotoremissie grondig reinigen

Ook voor het verwijderen van dieselmotoremissie is het belangrijk om een specialist in te schakelen. Deze uitlaatgassen van dieselmotoren bestaan uit gassen, dampen en vaste deeltjes. Een gedeelte hiervan is toxisch en kankerverwekkend. De medewerkers van dit bedrijf hebben een speciaal werkprogramma opgesteld voor het specialistisch reinigen van dieselmotoremissie. Hierin staat uitgelegd welke instructies gevolgd moeten worden. Eerst gaan de specialisten aan de slag met een industriestofzuiger om de horizontale oppervlakken schoon te zuigen. Vervolgens worden de oppervlakken nat afgenomen.

Neem contact op voor vragen en advies

Of u nu chroom-6 wilt laten saneren of dieselmotoremissie op een specialistische manier wilt laten reinigen, bij Gom Specialistische Reiniging helpen ze u verder. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met hen op en stel uw vragen. Ook voorzien ze u graag van deskundig advies. Wilt u meer weten over het kostenplaatje? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor een duidelijk overzicht.

Gerelateerde artikelen

Vind hier het juiste magneetventiel en profiteer van een uitgebreide expertise

Een elektrische kettingtakel en meer professioneel hijsgereedschap