Trouwen in Adam
Image default
Industrie

Vind hier het juiste magneetventiel en profiteer van een uitgebreide expertise

Bent u op zoek naar het juiste magneetventiel voor uw machines en toepassingen? Dan kunt u perfect terecht bij AIM Fluid Control B.V. Dit bedrijf is opgericht in 1995 en heeft zich ontwikkeld tot onafhankelijke specialist in het meten en regelen van diverse soorten vloeistof- en gasstromen (flow- en fluid technology). Het bedrijf biedt diensten en producten aan aan OEM’ers, handelsbedrijven en eindgebruikers. Heeft u bijvoorbeeld een oplossing nodig voor uw kogelkraan of een pneumatiekkast die op maat is gemaakt en geïnstalleerd? Dit bedrijf weet raad met uiteenlopende pneumatische systemen. Naast een magneetventiel, kunt u hier dus ook terecht voor afsluiters, actuators, pneumatiekcilinders en -ventielen, appendages, druksensoren, compressoren en vacuümpompen.

Een magneetventiel voor iedere pneumatische toepassing

Hier vindt u een uitgebreid assortiment aan magneetventielen voor zowel gesloten systemen (2/2-weg directwerkend) als open systemen (2/2, 3/2 indirectwerkend). Op basis van specifieke informatie selecteert u het juiste magneetventiel. Alleen op deze manier houdt u controle over de veiligheid van uw flow- en fluidproces. Hierbij let u bijvoorbeeld op het soort medium, de aansluitmaat, het materiaal voor de body, de omgeving waarin het ventiel wordt geïnstalleerd en uiteraard de maximale druk of werkdruk. In de webshop van deze specialist vindt u tevens uw perfecte magneetventiel van een topmerk in de branche. Dit zijn: Asco Numatics, Bürkert en Sirai. Op de website van AIM Fluid Control B.V. vindt u uitgebreide informatie over de merken en de specifieke eigenschappen van hun magneetventielen.

De uitstekende service van deze specialist

Dit bedrijf stelt een ontzorging van de klant van A tot Z centraal. Dit betekent dat u altijd rekent op een complete service wanneer u met hen in zee gaat. De technische en logistieke maatwerkoplossingen worden afgestemd op uw specifieke toepassingen en u profiteert altijd van een sterk ontwikkelde expertise. Ook een klantspecifiek voorraadbeheer is kenmerkend voor de service van dit bedrijf, waardoor alle materialen voor uw toepassing in de meeste gevallen direct voor u beschikbaar zijn.

https://www.aimfluid.nl/nl