Trouwen in Adam
Image default
Aanbiedingen

Relatietherapie gezocht?

Klik hier voor Relatietherapie Veenendaal, van Quint relatietherapie. Ik klikte het aan omdat het mij wel interessant leek om een kijkje te nemen op de website. Het gaat namelijk al een tijdje niet goed tussen mij en mijn vriendin. En toen ik dit bericht tegen kwam op de website van de Veenendaalse Krant, kon ik het niet laten een kijkje te nemen. Ik en mijn vrouw zijn al 6 jaar samen, waarvan 2 jaar getrouwd, maar heel goed gaat het niet meer de laatste weken. En we hebben zelfs al eens gesproken over en scheiding. Maar dat kunnen we ons dochtertje niet aan doen vonden we allebei. Toen ik dus relatietherapie zag staan, dacht is gelijk, dat is misschien wel iets voor mij! Lees in deze blog welke stappen ik ondernomen heb met de relatietherapie. Want Relatietherapie Veenendaal heeft mij goed geholpen en de relatie is nog beter als voorheen!

Relatietherapie Veenendaal opbellen!

Ik besloot na het kijken van de website van Relatietherapie Veenendaal het therapie centrum eens op te bellen en te overleggen wat voor stappen er genomen kunnen worden. Ik belde op en er nam een vrouw op. Ik legde uit dat ik en mijn vrouw al maanden ruzie hebben en al hebben nagedacht over scheiden, maar dat niet wilde doorzetten in verband met de kleine die we hebben. Ze gaf aan dat ze het begreep en stelde voor om eens lang te komen en dus een afspraak te maken, samen met mijn vrouw. Dit leek mij wel wat en dus maakte we een afspraak, maar moest het nog wel even aan mijn vrouw voorstellen. Na het maken van de afspraak met relatietherapie Veenendaal moest ik nog gaan praten met mijn vriendin. Fijn…

Nu zijn we een paar maanden verder en hebben meerdere sessies gehad bij relatietherapie Veenendaal en de resultaten zijn goed, want het gaat al steeds beter tussen mij en mijn vriendin!

https://quintrelatietherapie.nl/