Trouwen in Adam
Image default
Society / Relationships

Een ooglidcorrectie, iets voor jou?

Een ooglidcorrectie is een behandeling waar je oogleden een stukje omhoog gelift worden. Dit is iets waar de meeste mensen niet echt warm van worden, een behandeling zo dicht bij het oog worden de meeste mensen niet enthousiast van. Toch is dit vreemd, want nadat ik dit heb laten doen is het toch zo dat ik er een stuk wakkerder uit ziet en dit heeft verschillende voordelen. Bij Ooglift valt de intensiteit van de behandeling ook nog heel erg mee, het is zo dat er helemaal niet zoveel bij komt kijken als dat ik van tevoren had verwacht. In deze blog neem ik jou graag mee in de ervaring die ik heb met de ooglidcorrectie, de voordelen en de manier waarop het in zijn werk ging.

Een ooglidcorrectie bij Ooglift

Ik heb er dus voor gekozen om bij Ooglift een ooglidcorrectie te ondergaan. Ik was in het begin best wel zenuwachtig, want ik had weinig ideeën over wat ik precies kon verwachten. Hierom ben ik eerst op intakegesprek gegaan bij Ooglift om eens te bespreken wat mij eigenlijk te wachten stond. Tijdens dit gesprek werd mij verteld dat het allemaal wel mee zou vallen en dat het niet zo intensief zou zijn als dat ik van mensen had begrepen. De behandelaar bleek hier gelijk in te hebben want naast het korte prikje was de hele behandeling pijnloos, bovendien was het zo weer voorbij. Na afloop werd het gehecht en dit had als gevolg dat ik een weekje later weer terug moest komen om de hechtingen te laten verwijderen. Hierna was er bijna niets meer te zien van de behandeling, behalve het positieve effect natuurlijk.

Meer weten?

Ben je benieuwd of Ooglift.nl voor jou ook een geschikte optie is voor het ondergaan van een ooglidcorrectie? Neem dan contact met hen op voor een afspraak voor een intake- of kennismakingsgesprek. Ze zorgen ervoor dat jij van de juiste informatie wordt voorzien zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Uiteindelijk blijft het natuurlijk jouw keuze om het te doen of niet, mijn advies is om niet te twijfelen en het gewoon te doen.