Trouwen in Adam
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw bedrijf winstgevend met een API platform

Als u meer wilt bieden aan uw klanten, dan kunt u naar verschillende opties gaan kijken. U kunt de data namelijk ook aanbieden aan uw klanten. Hiermee kunt u nieuwe verdienmodellen krijgen. U zult hiervoor gebruik moeten maken van een API platform. Daarbij heeft u de mogelijkheid om een integratieplatform te creëren, waardoor de applicaties moeiteloos samenwerken om meer te kunnen bewerkstelligen. Door alle werkzaamheden door Datacon uit te laten voeren, kunt u ervoor zorgen dat het vanaf de eerste dag goed gaat verlopen en u uw verdienmodellen omhoog kunt gaan brengen. Alleen moet u dan wel nog weten wat het allemaal voor u betekent.

Een API platform brengt data op een integratieplatform

Met een API platform kunt u uw verdienmodellen verbeteren. Hiermee stelt u namelijk data beschikbaar voor derden tegen een vergoeding. Deze vergoeding kan op verschillende manieren tot stand komen. U kunt namelijk zelf de prijsmodellen toe laten voegen. Zo weten zowel u als de gebruikers welke kosten eraan vast hangen. U kunt hiervoor verschillende service levels gebruiken. Door een agreement aan te gaan, kunnen de kosten gemonitord worden. U weet precies wat derden moeten betalen voor de services die geleverd worden en de data die verkocht wordt aan de verschillende bedrijven.

Het integratieplatform biedt meerwaarde

Het integratieplatform zorgt hierbij voor meer flexibiliteit. Het integration platform as a service (iPaaS) zorgt voor een snelle en efficiënte integratie tussen de applicaties. De meerwaarde op het API platform kan ervoor zorgen dat de interne processen verbeteren. De verschillende applicaties zijn immers aan elkaar gekoppeld en u kunt een verbinding met uw klanten krijgen. De klantervaring, producten en diensten zullen verbeteren en alles wordt naar behoren gestroomlijnd. Het integratieplatform kan uw klanten helpen om ook weer een verbeterd proces in handen te krijgen door de beschikbare data. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Datacon.

Gerelateerde artikelen

De voordelen van het investeren in een op maat gemaakte presentatiedisplay

Kies een tijdregistratiesysteem dat bij uw bedrijf past

Kies een ervaren Salesforce partner voor een vlotte implementatie