Trouwen in Adam
Image default
Society / Relationships

Vergroot je aanwezigheid met een code

De crisis is volgens de experts net over zijn hoogtepunt heen. Na jaren vol met omvallende bedrijven, gedwongen ontslagen en een afnemende koopkracht verschijnen er langzaamaan weer wat lichtpuntjes aan de hemel: het aantal werklozen daalt al een paar maanden en ook is er een toename in het aantal openstaande vacatures. Toch merk je er wellicht niet zoveel van: je zoekt je een slag in de rondte en toch lijkt er maar niets te verbeteren: je LinkedIn profiel blijft onbezocht en de reacties op je sollicitaties zijn vaak negatief of blijven helemaal uit. In dat geval is het aangeraden om nog even door te lezen!

Je hebt waarschijnlijk meerdere wegen die je bewandelt op zoek naar een baan: een papieren CV die je kan inleveren wanneer je vacature in de etalage ziet hangen, een visitekaartje voor als je een relevant gesprek hebt in de tram, een LinkedIn profiel om eventueel via je kennissenkring aan werk te komen en daarnaast ook nog één of meerdere profielen op vacaturesites. Dit is geen probleem, maar vaak staat er iets op je CV wat niet op je LinkedIn staat, of bevat een visitekaartje behalve jouw adres en naam weinig informatie. Hierdoor loop je potentiele banen mis, puur omdat men niet bij de informatie kon, terwijl je dit waarschijnlijk wel ergens anders hebt staan.

De oplossing hiervoor is erg simpel: door een QR code, die je gemakkelijk met een QR code printer van KBA Metronic kunt printen, toe te voegen aan uw visitekaartje, papieren CV en als afbeelding toe te voegen aan uw LinkedIn en vacaturesite profiel, kan je gemakkelijk linken tussen deze verschillende wegen, waardoor er een heus netwerk ontstaat omdat al deze wegen verbonden zijn. Zo weet je zeker dat iedereen die één van deze paden bewandelt, alle informatie kan vinden die hij of zij nodig heeft!

http://www.kba-metronic.com/