Trouwen in Adam
Image default
Woning en Tuin

Welke soorten tegels zijn er allemaal?

Wil je nieuwe tegels inclusief legservice? Of ben je benieuwd naar de verschillende soorten tegels die er allemaal zijn? In dit artikel vertellen we je alles over tegels en hoe je het beste kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan het materiaal: ga je voor keramische tegels, natuursteen of misschien gietvloertegels? Daarnaast is ook de plaats van belang: leg je de tegel in de woonkamer of juist buiten in de tuin? Kortom, er is genoeg om over na te denken!

Soorten tegels

Als je eenmaal weet waar je de tegel wilt gaan leggen en welk materiaal je wilt gebruiken, kun je gaan kijken naar de verschillende soorten tegels. Natuursteen is bijvoorbeeld heel erg sterk en duurzaam, maar kan wel wat onderhoud vragen. Keramische tegels zijn makkelijk in onderhoud en hebben vaak een mooie glans. Gietvloertegels zijn weer heel anders: ze zijn flexibel en kunnen dus makkelijk over een bestaande vloer heen gelegd worden. Kortom, er is genoeg keuze als je op zoek bent naar nieuwe tegels! We hopen dat je met deze informatie een beetje op weg geholpen bent.

Als je tegels gaat leggen, moet je goed nadenken over waar je ze wilt leggen. Wil je binnen of buitentegels? In de woonkamer of in de tuin? Er zijn tegels van verschillende materialen, zoals keramische tegels, natuursteen of gietvloertegels. Natuursteen is erg sterk en duurzaam, maar kan wat onderhoud vragen. Keramische tegels zijn makkelijk in onderhoud en hebben vaak een mooie glans. Gietvloertegels zijn weer heel anders: ze zijn flexibel en kunnen dus makkelijk over een bestaande vloer heen gelegd worden. Kortom, er is genoeg keuze als je op zoek bent naar nieuwe tegels! We hopen dat je met deze informatie een beetje op weg geholpen bent.

Neem een kijkje op de website van Natural Stones voor verschillende natuurstenen. Kies ook voor tegels inclusief legservice en bestel gemakkelijk online!

Gerelateerde artikelen

Zonwering van topmerken koopt u bij deze specialist in Wijchen

Deze hovenier in Amersfoort realiseert de tuin van uw dromen

Hier kun je je landelijke woonaccessoires kopen in Rotterdam