Trouwen in Adam
Image default
Hobby en vrije tijd

Waar kun je plakletters voor gebruiken?

Plakletters, je zult ze maar nodig hebben. Waar kun je ze dan kopen? En kun je ze ook op maat bestellen met bijvoorbeeld je eigen tekst? Natuurlijk is dat allemaal mogelijk.

Maar eerst gaan we eens kijken waar mensen plakletters en plakcijfers nou eigenlijk voor gebruiken. Het eerst dat in mijn gedachte komt is dat je cijferstickers als huisnummer kunt gebruiken. Je kunt het nummer bijvoorbeeld op het raam van je voordeur plakken. Wel moeten de cijfers dan wel mooi groot zijn. Zodat je het nummer vanaf de stoep al goed kunt zien. Je eigen huisnummer kun je, als je buiten een brievenbus hebt staan, ook op de brievenbus plakken. Eventueel kun je je naam er nog naast plakken. Maar dan moet je naam niet te groot zijn. Een huisnummer op je brievenbus is wel handig voor de bezorger. De kans dat je toch post van een ander nummer in je bus ontvangt daalt aanzienlijk. Een huisnummersticker op je afval containers is ook heel handig. Afvalcontainers lijken namelijk allemaal op elkaar. Het kan dus snel gebeuren dat de buurman per ongeluk jouw container pakt en deze achter zijn huis zet. Een wisseling van afvalcontainers op zich is niet erg. Maar wel als je voor elke lediging betalen moet. Voorkom dus narigheid en plak met plakletters je huisnummer zichtbaar op de grijze, groene, blauwe en oranje afvalcontainer. Zo’n plakletter kost je de kop niet en je voorkomt simpelweg een hoop gedoe en narigheid.

 

 

Gaan je vrienden trouwen in Amsterdam en wil je een grote collage maken met daarop het woord getrouwd? Gebruik hiervoor plakletters. Makkelijker kan het haast niet. Zorg dat de letters goed opvallen door voor een mooie opvallende kleur te kiezen. Rood is de kleur van de liefde. Dus rood kan een goede optie zijn.

Ben je net een eigen bedrijf gestart en wil je wat reclame op je autoramen maken zodat je wat bekendheid gaat krijgen? Uiteraard kun je een mooi ontwerp laten maken en deze op je auto laten wrappen. Maar dat is duur. En voor beginnende ondernemers niet altijd haalbaar. Begin dus eenvoudig met wat letterstickers op je auto. Het kost niet veel, maar mensen lezen het wel!

Plakletters kun je onder andere kopen bij Plakletterswebshop. Ze hebben daar kleine lettertjes en cijfers, middelgrote en hele grote. Je kunt ze in spiegelbeeld bestellen. Dat kan handig zijn als je ze op ramen plakt. Maar je kunt ook een eigen tekst of eigen ontwerp aan leveren. Kijk maar eens naar de mogelijkheden.

Gerelateerde artikelen

Met het hele gezin genieten in de mooiste buitenspeeltuin van Zuid-Holland

Fietsaccu voor merken als Brinckers

U geniet op zondagmiddag van een gezellig uitje