Trouwen in Adam
Image default
Vakantie

De beste camping aan een meer in Tsjechië

Kamperen wordt steeds populairder, mede omdat tenten en caravans steeds meer comfort bieden. Ook kiezen steeds meer mensen voor een camper. Je kunt je vakantie doorbrengen op een mooie camping aan een meer in Tsjechië. Hier kun je genieten van de rust en de fraaie natuur. De camping ligt net over de grens met Duitsland en is dus, qua afstand, met de auto prima te doen. Camping De Regenboog heeft Nederlandse eigenaren, wat de communicatie een stuk makkelijker maakt. Het is een echte familiecamping met faciliteiten en activiteiten voor jong en oud.

Geniet van de rust of trek er op uit

Als je neerstrijkt op een camping aan een meer in Tsjechië dan kan het zijn dat je dat doet om eens lekker tot rust te komen. Lekker relaxen met een boek onder een parasol en de dagelijkse beslommeringen achter je laten. Daar is natuurlijk niets mis mee. Maar het kan ook dat je naar Tsjechië bent gekomen om wat van de omgeving te zien. Daar is volop gelegenheid voor. Je kunt deelnemen aan een georganiseerde excursie, bijvoorbeeld naar de hoofdstad Praag. Maar je kunt er ook zelf op uit trekken. Op minder dan een half uur rijden vind je prachtige locaties voor een wandeling. Ook op de camping is er genoeg te doen. Er zijn faciliteiten voor verschillende sporten en het animatieteam organiseert tijdens het hoogseizoen leuke activiteiten voor jong en oud.

Je kunt nu al boeken voor je verblijf in de zomer

Wil je zeker weten dat er voor jou en je gezin een plekje is op de camping aan een meer in Šluknov, Tsjechië? Wacht dan niet te lang en reserveer direct bij Camping De Regenboog. Dat kan heel eenvoudig online. Hier lees je ook alles over de faciliteiten op de camping en kun je foto’s bekijken van de omgeving.

https://www.campingregenboog.nl/home/