Trouwen in Adam
Image default
Kinderen

Duurzaam-, veilig en hip kinderspeelgoed vind je bij deze webwinkel

Waarom wordt er nog steeds schadelijk speelgoed gemaakt van plastic als er al lang natuurlijke alternatieven bestaan die veilig zijn? Dit is de vraag die de eigenaresse van Hip & Bio webwinkel zichzelf stelde. Met twee kleine kinderen wil ze er net als iedere andere ouder zeker van zijn dat het speelgoed en de spenen waarmee ze spelen, veilig is. Vandaag de dag is er bovendien geen excuus meer voor schadelijke stoffen en plastic. Een fopspeen kan ook van natuurrubber gemaakt worden en hip kinderspeelgoed van 100% natuurlijke materialen; het is al lang niet onmogelijk meer.

Veilige badspeeltjes en fopspenen

Ga je naar het assortiment hip kinderspeelgoed kijken van deze webwinkel, dan word je blij verrast. Zo is er een bijtspeeltje voor in bad wat gemaakt is van natuurlijk materiaal. De kleur die gebruikt is, is plantaardig en het speeltje is eerlijk geproduceerd. Daarbij zit er geen gat in, wat betekent dat het in bad geen water op kan zuigen en geen schimmels binnenin kan veroorzaken. Behalve hip en veilig speelgoed kun je ook fopspenen aanschaffen van natuurrubber. Dit rubber is zacht en fijn om op te zuigen. Deze spenen worden al 50 jaar in Denemarken gebruikt en ondersteunen de natuurlijke zuigreflex. Uiteraard gooi je ze zonder schuldgevoel bij het afval, omdat ze uit natuurlijke materialen bestaan.

Ook andere ecologische producten

Hip & Bio houdt het niet bij hip kinderspeelgoed en fopspenen alleen. Er zijn ook natuurvriendelijke verzorgingsmiddelen, zoals een shampoobar en natuurlijke deodorant. Voor schoonmaakmiddelen kun je ook bij deze webwinkel terecht, en deze zijn dan uiteraard ecologisch en onschadelijk voor het milieu. Vervang je aluminiumfolie en huishoudfolie voor Food Huggers en Bee’s Wraps. Deze kun je keer op keer blijven gebruiken en zijn milieuvriendelijk. Er zijn zoveel alternatieven voor producten die al lang niet meer gebruikt hoeven worden. Deze webwinkel verkoopt hip kinderspeelgoed en andere duurzame producten waarmee jij je huishouden veel milieuvriendelijker maakt.