Trouwen in Adam
Image default
Tuin en buitenleven

Een tuin vol verrassingen bij de hovenier in Amersfoort

Helemaal niet meer hoeven nadenken over hoe je de tuin gaat inrichten is mogelijk bij de ervaren hovenier in Amersfoort. Je geeft namelijk je gehele tuin uit handen aan de hovenier en je ziet vanzelf wel wat het resultaat wordt. Wat ontzettend spannend is dat, maar ook wel erg leuk! Het is een proces waarbij jij een keer niet de touwtjes in handen hebt, maar dit overlaat aan een professional in dit vakgebied. Maar krijg ik dan wel de tuin die ik graag wil? Dat weet je natuurlijk niet voor honderd procent zeker, maar je hebt uiteraard de mogelijkheid om aan het begin aan het geven wat je wel en niet mooi vindt en of je eventueel allergeien hebt voor bepaalde planen of bomen. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Allereerst zal de hovenier in Amersfoort bij je langskomen voor een eerste gesprek. Hierbij wordt besproken wat je budget is voor de tuin en wat je voorkeuren zijn. Wil je bijvoorbeeld niet veel doen aan de tuin omdat je hier geen tijd voor hebt of omdat je gewoon geen groene vingers hebt? Of wil je graag genieten van een stuk gras waar de kinderen kunnen spelen en jij met je ligbedje in de zon kunt gaan liggen. Nadat je alle voorkeuren en hetgeen dat je niet wil terugzien in de tuin hebt aangegeven zal de hovenier in Amersfoort een offerte voor je maken waar je alleen het eindbedrag zult terugzien en niet precies wat er wordt gebruikt. 

Aan de slag

Nadat de offerte is opgemaakt en is goedgekeurd door de klant zal de tuinman het aantal medewerkers dat hiervoor nodig is aan het werk zetten met het ontwerp dat hij heeft gemaakt. JE zult iedere keer weer een beetje meer te zien krijgen wanneer je de tuin in kijkt, maar het blijft allemaal een groot vraagteken. Een spannend, maar onwijs leuk proces als je van verrassingen houdt!