Trouwen in Adam
Image default
Mode en Kleding

Bijzondere trouwschoenen van Shoelia

Bij Shoelia vindt u de meest bijzondere trouwschoenen die u maar kunt vinden. Wij doen niet aan standaard printen of modellen. Bij Shoelia hebben wij ons gespecialiseerd in schoenen met gekke kleuren en aparte printjes of van bijzondere materialen. Zo weet u zeker dat u op uw speciale dag, unieke schoenen heeft waarmee u zult opvallen!

Trouwschoenen van Pepe Milan

Bij Shoelia zijn alle trouwschoenen handgemaakt. Wij werken samen met het Spaanse merk Pepe Milan. Dit is een echt familiebedrijf waar ondertussen de kleinkinderen werken. Dit doen zij nog steeds met dezelfde toewijding en liefde als in het begin. Alle schoenen worden met de hand gemaakt. Geen enkele schoen is dus hetzelfde. Oog voor detail is wat deze schoenen zo uniek maakt. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de perfecte schoenen voor uw bruiloft. Maak daarom een afspraak in onze winkel en neem direct uw pak en stropdas mee. Op die manier kunnen wij namelijk een goed kleuradvies geven. Het is zelfs mogelijk om samen met uw partner matchende schoenen aan te schaffen. Dan maken wij bijvoorbeeld gebruik van dezelfde print of hetzelfde materiaal. 

Schoenen en accessoires

Op uw speciale dag wilt u er natuurlijk extra goed uitzien. Wij hebben daarvoor alles in huis. Wanneer u bij ons uw schoenen uitzoekt, is het vaak mogelijk om een bijpassende riem te vinden. Daarnaast hebben wij verschillende producten om uw schoenen te onderhouden, zoals beschermende sprays, crèmes en schoenspanners. Wij adviseren u uiteraard over het gebruik van deze producten. Bent u nog op zoek naar sokken of een pochet. Ook dan kunt u bij ons terecht! 

Zelf schoenen ontwerpen

Wij hebben een uitgebreid aanbod schoenen, maar het kan voorkomen dat uw perfecte schoenen er nog niet bij zitten. In dat geval is het bij ons ook mogelijk om zelf uw schoenen te ontwerpen. Plan ook dan een afspraak in een van onze winkels in Veenendaal of Groningen. Dan kijken wij samen met u naar de mogelijkheden en welk model er bij uw voeten past. Kijk voor alle informatie rondom de prijzen en mogelijkheden op onze website.