Trouwen in Adam
Image default
Banen en opleidingen

Inside sales engineer Hardware Products

Introductie

Technologie, kwaliteit, open cultuur en creativiteit zijn de kernwaarden waarop DOBIT is gebaseerd. Sinds de jaren 80 bouwt DOBIT een reputatie op met gietijzer, na bijna 40 jaar bedrijfsvoering is DOBIT onfeilbaar gebleven. Bij het begin van de oprichting van DOBIT, begon het met elektronische automatisering, en de ontwikkeling van touch-technologie en digitale communicatie is nu voltooid.

Als enthousiaste distributeurs distribueert DOBIT niet alleen de meest innovatieve producten op de markten voor aanraakschermen, tablets en accessoires, maar vooral: ze kunnen klanten betrouwbare adviesdiensten bieden. Ze hebben een breed scala aan klanten en de samenwerking is erg spannend. Ze bieden bijvoorbeeld de meest geschikte touchtechnologische oplossingen voor klanten in de audiovisuele, medische, retail- en industriële sectoren.

Jouw verantwoordelijkheden

U komt meer te weten over onze verschillende touch monitoren, touch componenten, accessoires en all-in-one systemen. Naarmate je begrip van deze kennis toeneemt, ontwikkel je je tot een betrouwbare technisch adviseur die dagelijks contact opneemt met onze (veelal bestaande) klanten om DOBIT producten te verkopen. Resellers en integrators vormen een belangrijk onderdeel van uw klantenbestand. Je doel is om een ​​hardware-expert te worden voor klanten met een zakelijk gevoel en passie.

Je werkt nauw samen met collega’s in verkoop en klantenservice. Hoewel je de verkoop zeer zelfstandig vanuit kantoor organiseert, ondersteun je ook de salesmanagers waar nodig. Hij begeleidt u tijdens sporadische klantbezoeken op basis van de beste klantrelatie.

Naast het geven van advies aan klanten in BeNeLux via telefoon en e-mail, richt je je ook op het opstellen van offertes, classificatiebeheer van webwinkels, lancering van nieuwe producten bij onze klanten, klantbeheer via CRM, cross, verdieping of opwaarts De stappen van verkopen. Kent u deze begrippen niet? Maak je geen zorgen! Onthoud vooral dat “de kans grijpen” u veel zal helpen.

Jouw profiel

 • Je hebt absoluut gedegen technische kennis van hardware of software nodig (of andere relevante aspecten van informatietechnologie).
 • Je hebt minimaal drie jaar bedrijfsgerichte werkervaring, bij voorkeur in de B2B-markt.
 • Als u op marktkennis kunt vertrouwen om de verschillende spelers op onze touch-technologiemarkt te begrijpen, dan is dit zeer waardevol!
 • Resultaatgericht denken is voor jou nooit onbereikbaar! Je neus ruikt kans!
 • Je hebt algemene kennis van het Frans nodig om te communiceren met BeNeLux-klanten.
 • Uw manier van werken is gestructureerd, nauwgezet, snel en consistent. Je houdt van afwisselende taken, waarbij je zelfstandig het hoofdprobleem van het incidentele probleem kunt onderscheiden.
 • Om mogelijke verkeersproblemen te voorkomen, verkiezen wij kandidaten in de buurt van Olen / Kempen.

Ons aanbod

 • Als nieuwste medewerker word je uiteindelijk een sterke KMO met bijna 50 werkende hobbyisten.
 • In onze moderne en uiterst prettige kantooromgeving beschik je over alle tools om de klus correct uit te voeren. Maar thuiskantoren en flexibele werktijden komen ook vaak voor.
 • Elk van onze medewerkers is gepassioneerd en hoopt met uw persoonlijke stijl indruk te maken op klanten.
 • Innovatie overtreft alles: op het gebied van technologie is DOBIT altijd verder gegaan. Door onze pragmatische aanpak bieden wij oplossingen voor elk probleem.
 • U krijgt een aantrekkelijk salarispakket, inclusief het beste netto nettosaldo plus extralegale voordelen (zelfrijdende onderneming, groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdbonnen, enz.)
 • Het kost 40 uur per week om bij ons te werken, dus je kunt elk jaar 12 extra dagen vrij nemen en je kunt met het team onderhandelen over gratis vakantie.

https://www.vindazo.be/vacatures/hardware-engineer.html

Gerelateerde artikelen

Directeur ICT

Vier tips om je op je gemak te voelen op je nieuwe werkplek

Farm IT Specialist