Trouwen in Adam
Image default
Society / Relationships

Professioneel weddingplanner worden bij de Nea Weddingplannerschool

Wil jij de mooiste bruiloften organiseren voor bruidsparen als weddingplanner? Bij Nea Weddingplannerschool kun je de opleiding volgen tot professioneel weddingplanner. Met deze opleiding tot weddingplanner kun je een mooie toekomst tegemoet gaan met het organiseren van bruiloften. Dit is een bijzonder vakgebied waar veel creativiteit, emotie en waardering bij komt kijken.  Als afgestudeerde weddingplanner weet je alles over het organiseren en plannen van bruiloften. Met jouw kwaliteiten en vaardigheden als professioneel weddingplanner kan jij echtparen de trouwdag van hun dromen bezorgen!

De opleiding tot weddingplanner

Theorie en praktijk worden samengebracht in het curriculum van de opleiding tot weddingplanner. Inhoudelijke vakkennis wordt door docenten in lessen behandeld. Vaardigheden die nodig zijn voor elke ondernemer worden bijgebracht aan de student. Het trainen van vaardigheden staat centraal bij de opleiding van Nea Weddingplannerschool. De student leert de wensen van het bruidspaar te realiseren. Werken met leveranciers, organisatie van de trouwerij, draaiboek opstellen zijn ook onderdeel van de opleiding. Het afstuderen bestaat uit het begeleiden van een bruidspaar naar hun bruiloft. De stage en afstudeerproject wordt gedaan onder begeleiding. De opleiding eindigt met een examen. Na het behalen van het diploma kan de student zich professioneel weddingplanner noemen!

De voordelen van Nea Weddingplannerschool

Bij de Nea Weddingplannerschool volgen studenten les in kleine groepen van maximaal 12 studenten. Daardoor is er veel persoonlijke begeleiding en interactie tussen student en docent mogelijk. De opleiding tot weddingplanner is een privé opleiding waarbij je volledig voorbereid wordt voor het werken als weddingplanner. Alle benodigde vaardigheden in het vak worden je aangeleerd zodat je klaar bent om direct aan de slag te gaan met het organiseren van bruiloften. Nea Weddingplannerschool biedt internationale studenten de mogelijkheid een zomercursus in het weekend te volgen. Zo kunnen ze in sneltreinvaart toch alle fijne kneepjes van het vak leren en opgeleid worden tot een professionele weddingplanner. 

Workshops en seminars

Nea Weddingplannerschool geeft workshops en seminars met diverse thema’s. Wil je meer leren over bruiloftstyling? Krijg styling onder de knie met een workshop bij ons! Je krijgt alles te weten over het kiezen van de juiste kleuren, materialen en decoratie. De praktische kennis kun je gemakkelijk toepassen in je werk als weddingplanner. We verzorgen workshops voor beginners en gevorderden.  Nea Weddingplannerschool verzorgt seminars over ondernemingsplannen, basis marketing en succesvol ondernemen. Vergroot je kennis met onze seminars en boek meer succes met je onderneming via https://weddingplannerschool.nl/!