Trouwen in Adam
Image default
Society / Relationships

Zeg gedag tegen handdoeken en verwelkom de lichaamsdroger

Ouder worden, is voor velen geen pretje. Steeds vaker maak je een ongemakkelijke draai waardoor je met een smak op de grond belandt of gaat alles nét even wat minder snel dan je had gehoopt. Gelukkig betekent ouder worden ook dat je niet altijd net zo snel mee hoeft te komen als anderen, omdat het niet van je verwacht wordt. Bovendien bestaan er steeds meer handige hulpmiddelen voor ouderen om gewoon de dagelijkse handelingen uit te kunnen blijven voeren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een scootmobiel waarmee je je kan verplaatsen of de lichaamsdroger van Lavicta? Dat is zeker weten geen overbodige luxe voor in de badkamer.

Wat is een lichaamsdroger?

Lavicta’s nieuwe uitvinding is tegenwoordig onmisbaar voor ouderen; met één druk op de grote, witte knop schakel je de droger namelijk in, die direct begint met blazen. Een warme deken van lucht valt over je heen, nadat je genoten hebt van een warme douche. Zeg dus maar gedag tegen je oudere handdoeken en verwelkom de body dryer, want douchen was nog nooit zo fijn geweest! Het comfort douche wordt gerealiseerd wegens het feit dat je weinig hoeft te doen en pijnlijke vallen in de douche voorkomt. Met behulp van de lichaamsdroger word je binnen de kortste keren namelijk helemaal droog na een douchebeurt en hoef je slechts langzaam een rondje te draaien om ook je rug te kunnen drogen. Stel zelf de temperatuur in en genieten maar!

Hoe schaf ik de lichaamsdroger aan?

Via de website van Lavicta kun je de body dryer kopen (ook met één druk op de knop). De droger is niet alleen geschikt voor ouderen, maar dient ook als hulpmiddel bij mobiliteitsproblemen. Aarzel dus niet als jij je minder makkelijk kunt bewegen, want deze lichaamsdroger is ideaal voor jou! Ook voor werknemers in verzorgingstehuizen biedt de lichaamsdroger grote voordelen, omdat er minder begeleiding nodig is bij het douchen.

https://lavicta.nl/