Trouwen in Adam
Image default
Society / Relationships

Het gastenboek voor de 21e eeuw, het digitale gastenboek van iGuestbook

Het gastenboek is al heel oud, voor verschillende grote evenementen wordt er gebruik gemaakt van een boek waarin je als gast iets kunt schrijven. Het kan heel simpel, gewoon uw naam en adres zijn, een toast op het nieuwe echtpaar of juist een hart onder de riem voor nabestaanden. Dit is echter allemaal heel traditioneel met pen en papier, waardoor een boodschap die heel persoonlijk zou moeten zijn, heel onpersoonlijk wordt. Hoe weet je hoe iemand er op dat moment uitzag toen het geschreven werd, wat had deze persoon aan en wat voor emotie werd er getoond? Dit is nu allemaal te zien dankzij het digitale gastenboek van iGuestbook!

Wat is een digitaal gastenboek?

Een digitaal gastenboek bruiloft is een verzameling met video’s van uw gasten, waarin ze maximaal 60 seconden de tijd krijgen om een boodschap achter te laten, waardoor je ook geen verhalen van uren krijgt. Wees ook niet bang voor ongemakkelijke minuten die volgepraat moeten worden, want zodra de persoon klaar is met zijn of haar boodschap kan er gemakkelijk op Stop gedrukt worden en dan is de boodschap klaar. Deze video’s worden gemaakt met behulp van een iPad op een zuil, een videozuil.

Hoe werkt iGuestbook?

U kunt via de website, www.iguestbook.nl, uw videozuil reserveren. Deze wordt bezorgd en geplaatst in heel Nederland. De dag na uw evenement wordt de videozuil weer opgehaald en u krijgt dan binnen enkele dagen uw digitale gastenboek op DVD, in HD kwaliteit uiteraard, opgestuurd. Deze DVD kunt u daarna keer op keer bekijken en is gemakkelijk mee te nemen naar vrienden en familie om samen van te genieten, of samen steun uit te putten. Geen onpersoonlijke verhalen in een groot dik boek, maar persoonlijke boodschappen zijn nu een werkelijkheid dankzij iGuestbook. Reserveer uw digitale gastenboek vandaag nog.

http://www.iguestbook.nl