Trouwen in Adam
Image default
Woning en Tuin

Een industriële kroonluchter vindt u bij deze specialist

Bij Kroonjuweel in Nuland, bij Den Bosch, vindt u de mooiste handgemaakte verlichting. De zaak is gespecialiseerd in kroonlampen, maar ook voor andere verlichting kunt u er terecht. Het atelier heeft lampen in diverse stijlen, zoals modern, eigentijds en klassiek. Toch zijn  alle artikelen stuk voor stuk authentiek. Linda en Eric maken al jaren echte pareltjes. Uit het minimum van materiaal willen zij het maximum halen voor een mooie toevoeging aan uw interieur. Het atelier staat bekend om het model van een industriële kroonluchter. De specialisten maken voor uw verlichting op maat. Laat dus zeker weten wat u wensen zijn zodat Eric en Linda een uniek stuk kunnen maken die in harmonie is met uw interieur. Het atelier zelf bevindt zich in Oss, nabij Rosmalen in regio Den Bosch.

Kroonlampen in alle soorten en formaten

Kroonlampen zoals bijvoorbeeld een industriële kroonluchter geven uw interieur een luxueuze en warme uitstraling. Bij Kroonjuweel luisteren ze naar uw wensen en maken de verlichting precies op de manier die u wenst. U kiest zelf de kleur en materiaal waardoor u er zeker van bent dat de kroonlampen perfect in harmonie zijn met uw interieur. Het atelier heeft een groot aanbod aan exclusieve kroonlampen waardoor u uw interieur sierlijk kunt verlichten. Als u een blikvanger zoekt, is Kroonjuweel het ideale atelier voor u.

Maak nu een afspraak

Als u interesse heeft in kroonlampen of een industriële kroonluchter uit dit atelier komen de medewerkers graag eens bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Op dat moment wordt er ook een correcte prijs opgesteld, afhankelijk van het formaat, materiaal en grootte. U kunt ook zelf langsgaan in Oss. Het atelier is open op zaterdag, maar in samenspraak kunt u ook op een ander tijdstip komen. Maak dus snel een afspraak. Alle gegevens vindt u op de website van Kroonjuweel.